bättre sent än aldrig.. right?!

hatar att inte jobba alla dagar i veckan. får panik på att bara vara hemma och dega. men idag städade jag lägenheten. poäng till mig! började även seriöst med att plugga till körkortet. därav rubriken. många i min ålder har redan körkort. men inte jaaag! har inte haft råd innan, tänkte ju köra den där att bo hemma tills jag hade körkort. men nej så blev det inte, så mina pengar går mestadels åt hyra, mat och räkningar. men nu så jävlar så ska det hända! tog en paus från läsningen nu för började att se i kors ungefär.. ____________ har börjat smida lite planer.. hoppas att allt går igenom! kul att ha ngt att se fram emot!=) nu ska jag läsa lite till, sen blire sova! "jag ser dig ibland i mitt sagoland,där vi ses och umgås en stund"

alla <3 dag.

Idag är det ju alla hjärtans dag. och jag kan inte sluta tänka på att "jag" har blivit "vi" och "mitt" det har blivit "vårt". förr var det Jag ska handla. nu är det Vi ska handla. förr va det Min lägenhet, nu är det Våran lägenhet. jag kan inte riktigt förstå att vi har blivit sambos. vi låg och pratade om det igår, hur långt vi har kommit i vårat förhållande. trodde jag aldrig i sommras, men det känns så j*vla bra ! :D . jag är så himla lycklig. Allt börjar verkligen ordna upp sig. med jobb och allt ! Och vi letar nu efter en 2:a. allt känns så himla bra. kunde inte undgå ifrån att tänka på detta idag, för idag ska man väl tänka på sitt hjärta (andreas alltså). och vad vi har.. förövrigt så rullar livet på. hjärnskakningen har gett sig nu , så nu mår jag mkt bättre! :D . vi säger så ,så länge saknad och älskad, men aldrig glömd <3

Gårdagen var galen!

Som sagt så var gårdagen helt sjukt rolig ! till och börja med så är jag väldigt paff på hur vi fick plats 21 stycken i våran 1:a.. men det funkade! och jag hade riktigt kul med roliga människor ! Fortsatte sen till lkpg och krogen ! tiden bara flög iväg, och idag frågar alla om jag ens kom in på krogen.. dah så full va jag faktist inte ! Gjorde tydligen en extremt snygg vurpa också, innan vi drog in till krogen.. ont i skallen och svanskotan idag, men det är smällar man får ta, just då var jag nog glad att jag ej var nykter, för fifan vilken smäll det måste blivit. man ska aldrig underskatta hur halt det kan va ! men tydligen så Roade jag några i allfall, så ah ! det funkar för mig ! :D mådde som jag förtjänade när jag vaknade i morse. vaknade först vid typ sju.. gick upp och drack oboy och somna om :S... haha men men ,tack så jätte mkt alla som var med igår och gjorde kvällen oförglömlig!