ojoj

hej hopp.

jag hann nog med det mesta igår, först stan med mina favoriter, sen hem, åt, sen jobba, smockat med folk! sen in till liköping med natta och lina, lämnade lina hos robert, hämtade sofie och sebbe på stationen körde hem dom ute i skogen, sen in t linköping igen o aa. jah va hem,ma vid ungefär 05:20 och då var jag trött kan jag lova! haha

men nu ska jag fixa mig sen kommer mamma och pappa och hämtar mig så ska vi t jessica jonas och olivia, Olivia fyller 1 år idag! :D

sen blire jobb igen! och i morgon kommer min älskling hem! wiiiiii !:D


hade bäst så länge!:)

Tjiing

Grattis på födelsedagen sötnos <3

bläääää

hej hopp ! :)

Här sitter vi i caffis, jag har gjort klar resensionen (stavning) som vi skulle gör på en film. så jag har inget att göra i ca 1 timme.. yey... jag har ont i huvudet, jag har mens värk så det bara skriker om det! usch, jag hatar det!!

Vill bara hem och sova. haha !

Helgen blire jobb jobb jobb.. men det ska nog bli kul lönehelg och Ronny spelar, så det blir nog mkt folk, och jag har ändå inget att göra i helgen , Natta och lina jobbar juh på samma ställa så det blir nog kanoners! :)

nej men gott folk , nu ska jag väl slumra en stund eller ngt. haha ! :)


hade bäst

tjiing

Saknad

Att det är möjligt att känna sådan saknad, saknaden tär på en. det är många jag saknar känner jag ! jag saknar min underbara älskade farfar och min underbara Morfar! Jag saknar min underbara Älskling , jag saknar endel vänner man har glidit ifrån.

Det är ju olika saknader, jag saknar min farfar och morfar jätte mkt, men dom kommer aldrig komma tillbaka, och den känslan hugger i hjärtat varje gång jag tänker på det. Men jag vet att vi kommer ses igen <3!

Saknaden jag har efter dom vänner man glidit ifrån, den känslan går inte att förklara, det är hemsk igentligen  , hur man bara kan tappa kontakten. Man kanske inte har något gemensamt längre, eller så bor man långt ifrån varandra, eller så har det bara blivit så,  Men man hörs juh ibland, och då är det kul! :)

Saknaden jag har efter min älskling är jobbig, men ändå skön på samma gång.. haha, det är nog bra att man får sakna varandra lite i ett förhållande, tror att man uppskattar varandra mer när man ses då <3, och jag hoppade som ett litet barn när han skrev till mig igår. haha ! :) Saknar dej älskling, och längtar verkligen tills du kommer hem igen ! <3

Det här var inget klago inlägg! utan ville bara få ut lite känslor ur mig, kan juh inte bära på allt inom mig.. haha och vad är inte bättre än att skriva av sig lite? haha ! :)

Jag kanske inte är samma Melica som jag alltid har varit, men människor förändras, och jag har aldrig menat att såra någon om jag har gjort det. några tycker säkert att jag förändrats till det sämre, men endel tycker till det bättre. men jag finns kvar här! :) och jag har inte glömt någon även om jag glidit ifrån någon! <3 Dom som har betydit för mig, kommer alltid betyda för mig! <3

Nej men nu ska jag inte skriva mer för denna gång, kanske skriver senare, när jag kommit hem från skolan ! :)

hade bäst så länge! :)

tjing
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


onsdag

hej hopp ! :)

skolan idag gick jätte fort! :) hade svenska sen prov i samhäll, gick kanon bra ! :D

Sen hem till lotta somnade som en stock. hahah

Sen pratade jag med älskling, han har köpt en älg till mig hahah! <3 nej inte en riktig haha.

nu sitter jag nere hos lina med henne och natta och kollar på idol ! :) <3 miis.

har inte så mkt mer att skriva har inte hänt så mkt idag, jo GRATTIS NINA GUMMAN TILL KÖRKORTET ! <3 fan va kul för dejj ! <3

hörs
tjiing

bläää

hej hopp ! :)

Nu har min underbara älskling åkt :( eller aa 8 i morse.. haha! men det tog dom 11 timmar att komma fram. hehe. jag saknar honom redan. men förhoppningsvis ses vi på Söndag <3 om det inte blir för sent :( .

nu är jag i mjölby där jag ska spendera veckan ! bland alla mina favoriter, förutom älskling då då :( haha har städat i mitt rum här och tvättat och grejat, duktig känner jag mig! nu har jag precis badat och ska väl försöka plugga lite mer på dom där dumma kartorna vi har prov på i morgon :( jag är sämst på kartor! hahaha!

Nej men nu måste jag plugga!

hörs
tjiing
Jag älskar dej, även fast du gör lite konstiga miner ibland! <3 hahah <33

2 år sen <3

Det är redan 2 år sedan vi var uppe i fjällen och vandrade runt älskling <3, 2 år sedan vi förlovade oss <3, det känns mycket kortare än 2 år.. hehe :) det är helt galet <3, jag älskar dej galet mkt fortfarande <3, och jag kommer alltid att älska dig ! <3
Jag hoppas du får det jätte kul uppe i fjällen denna vecka nu älskling<3, kommer att sakna dejj, men kommer bli jätte kul när vi du kommer hem ! :D <3

Glöm aldrig att jag verkligen älskar dej, och är jätte glad att ha dig i mitt liv <3, du är det bästa som har hänt mig <3


Andreas <3 Melica ! :) hihiih <3

Nu, då , föralltid <3

söndag

hej hopp !:)


vaknade idag av att jessica och olivia va här, <3 underbart! dom har varit här heela dagen, dom åkte nyss :( jag och älskling har städat hihi duktiga är vi !

jag ska snart krypa ner brevid honom och mysa järnet! eftersom han pker iväg på tisdag och kommer hem söndag :( kommer sakna han massa! :( men men :)

veckan kommer bestå av skolan och mjölby med mina favoriter! vill verkligen flytta dit, eftersom jag är största delen där i allfall! haha.

men men har inte så mkt mer att skriva,

hade bäst

tjiiing

Cross tävling :)

hej hopp ! :)

sofie hämtade mig vid kvart i 10 idag, sen bar det av på cross tävling! det var skit kul! Krille min ena kusin, kom 1 första loppet och 2 på andra loppet (Y). min andra kusin johanna, trillade i första så hon slog i handen som hon brutit för ett tag sen ! AJ ! men hon körde ändå klart båda tävlingarna! hon hade ont, men hon klarade det! stolt är jag ! min morbror vet jag inte riktigt hur det gick, men tror att det gick bra i den finalen han körde!:)

sen åkte vi t city gross och köpte snus och godis :) haha, träffade även min mormor där?! av alla ställen som bor i småland.. haha så dom hängde med hem ! :)

sofie åkte hem , hon skulle äta med sin familj, men hon skulle komma sen igen :)

inatt blir det jobb, och känner inte alls för det med denna huvudvärk och halsont!:(

men men.

nu ska jag äta ngt ! :)
Tjing

hmm..

hej hoop!=)
skolan idag gick jätte fort! på idrotten körde vi innebandy, skit kul! haha:)

Nu har jag kommit hem, känns lite så där att dra ner rullgardinen så det blir helt mörk,. när det är så härligt väder ute!, men känner att jag måste vila lite, mår inte så bra än :(

ska försöka hitta tv dosan också. discovery channel va igång, och det är inte riktigt min grejj, undra vem som såg på tv senast ?! haha ;) kan det va min älskling ? <3
haha

njae, men hörs senare när jag vaknat till liv och mår förhoppningsvis bättre! :)

Tjiing

förstår ingenting.. haha

hej hopp ! :)

somnade efter skolan som vanligt, haha mår inte så bra :(

nu sitter jag och försöker hjälpa älskling med en läxa, i dieselära eller ngt.. haha förstår ingenting, och tror inte att han tkr att jag är så mkt t hjälp.. haha men jag gör mitt bästa^^ hahaha
¨
tror nog att jag bara ska vara tyst.. haha

nej men nu blir det idol!:)

hade bäst

tjiing

citat

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."

haha citaten är ifrpn ingen mindre än Nalla puh hahah


idol :)

hej hopp :)

hemma igen efter en vecka , ska se idol nu !:)

finns på mobilen om det är ngt :)

hade bäst

tjiing


Grattis Linaälskling <3

hej hopp !

somnade efter skolan , vaknade och mådde inte alls bra! är helt tung i huvudet, täppt i näsan och ont i halsen ! usch hatar det här:(

men men

GRATTIS LINABABY TILL LÄGENHETEN! :D <3<3<3

lycka till nu, du vet att jag finns om det är ngt <3 bäst är du ! <3


samhällskunskap

hej hopp :)

här sitter vi på samhälls kunskap, jag är skit trött, jag vill bara hem,ja fick låna florence dator, den är jätte liten , så ursäktar stavfel^^ haha, vi har gjort massa kartor och skit! inte min sarka sida..haha , snart slutar vi, och då ska jag hem och sova! haha, undra hur många haha jag skriver i ett blogginlägg! haha... jag är trött

nej men nu ska jag sluta klaga, för vi ska gå igenom kartorna! hoppas jag har rätt på ngt^^

hade bäst

tjing


idol ! :)

Nu blir det idol och mys med älskling, underbart <3:)


duktig!

Tjenahoppsan!:)

Gud så skönt det var att sluta förut, va sjukt trött, somnade som en gris så fort jag la mig i sängen.. haha, men är fortfarande trött:(, men sitter och gör ett arbete ja måste bli klar med, är strax klar! känner mig duktig! haha :)

Har inte så mkt att skriva, helgen ser lovande ut! om jag inte mår sämre, och lina blir frisk haha ! :) börjar känna mig riktigt hänig och ont i halsen, men men , och lördag blir det jobb!

ni får ursäkta mig om jag skriver endel samma saker i några inlägg, men jag kommer aldrig ihåg vad jag skriver i inläggen innan... haha ! :)

men men , nu ska jag blir klar med detta arbete, så jag kan lägga det bakom mig, då jag måste börja på ett annat snart! :( , haha !

hade bäst

tjing

p.s Hääärligt väder idag! =) d.s

sitter på religion

Hej hopp ! :)

här sitter jag på religionen, det är bara jag som har anslutning ^^ hahah ! jag är bäst! haha !:P nej då, men nu ska vi prata om typ religioner.. eller ngt , slutar typ vid 1 idag! sen blir åkte till min underbara älskling ! <3, hans föräldrar kommer hem i natt:)

nej men jag har inte så mkt mer att skriva nu för tiden, bloggtorka?! haha


Hörs sen ! :)

tjiing

skolan

hej hopp!:)

sitter i skolan , längtar efter en säääng. haha är sjukt trött, hatar måndagar... men men ska väl inte klaga, dom som har det värre.
sitter i caffis med natta med:D väntar på engelska B :( men men ! :)

har inte så mkt mer att skriva, händer inte så intressanta saker i mitt liv just nu.. haha !

Krya på dej lina gumman <3

Tjing

dax att sova?

hej hopp :)

känns som att det är dax att sova nu, haha så jag orkar upp t skolan i morgon  !:P

sitter och funderar lite, så där man gör, eller jag gör på söndagar.. haha!

Veckan har varit kanon, väldigt mkt skratt!
Helgen var underbart rolig, galen, och lite konstig så där, som det blir när man är med sina bästa! haha!:)

Nästa vecka hoppas vi på samma saker! <3, blir nog att vara mer i mjölby och sova där ! <3, händer juh inte så mkt ute vid mig där.. i "bullerbyn" haha för er som inte vet så är det 3 röda hus brevid varandra, och när jag flyttade dit så tyckte jag att det såg ut som bullerbyn. haha!

men hoppas på mjölby denna vecka (Y) och lite älskling med så klart. hihi :)
nej va trött jag är, vet knappt vad jag skriver. haha

hade bäst
tjing

Happy day !

random bilder

hann lägga upp lite snabbt nu :D

När jag och älskling tog en lång promenad och gick i det underbara vädret<3


En anledning till att vi skrattar så mkt i skolan, Lina gick runt med en moppe hjälm.. haha



Och så självklart fredagsmys <3:D



Jessica och Olivia kom och hälsade på, lillfisen går några steg nu ! <3



Så här vart min förra dator när den gick sönder.. haha inte så bra, men min nya är kanon!:D




Haha det var några bilder av vad jag har gjort :D<3, umgåtts med älskling, familj, och mina bästa <3:D


trött

hej hopp !:)

jobbade igår, gick fort, tiden gick jätte fort, sen åkte jag lina och natalie in t linköping, yrade runt där, haha! kom hem vid typ 6 på morgonen.... haha, men sov till tre idag, haha men är skit trött så kommer nog kunna sova i kväll! :)

Om 2 dagar kommer Lena och gunnar hem igen , då har jag varit hos älskling i 1 vecka, en underbar vecka! kommer kännas konstigt att åka hem igen.. haha, men det blir nog kanon!:)

tänkte lägga upp lite random bilder, eftersom jag inte haft någon dator så har jag ej kunnat lägga upp så mkt bilder! men det kommer sen , ska bara laga lite mat:)

Hade bra så länge!:D

Tjiing

strax jobb

hej hopp !:)

ursäkta om jag va sur i det förra inlägget, men när någon sårar någon av mina vänner blir jag sur :( , men men .

pernilla och andreas och danne kom förbi en sväng förut ! :D underbart att träffa dom lite ! :)
plus att vi pratade om , om vi ska åka på kryssning snart och fira mamma ! :D hoppas det blir så , hela familjen eller aa inte lillandreas och olivia! hehe :)
men hoppas att det blir av! :D

men snart ska jag fixa mig sen blire jobb.
finns på mobilen om det är ngt! :)

Tjing

usch!

Du börjar verkligen gå folk på nerverna, förstår du inte det ?
Du är ta mig fan den största myttaren jag har träffat på, snacka om att du vet hur du ska snacka, du snackar så jävla mkt?! men du har inte tänk på att prata mindre och jobba mer?! Så jövla mkt som du har sårat en av mina bästa kompisar! jag måste säga att jag tyckte bra om dig i början, du verkade vara en bra kille! men där hade jag jävligt fel ! Du är ett stort jävla svin! du och ditt jävla dubbelspel! Väx upp för fan!

Jag skulle inte ens pissa på dig om du brann!


jaaaa:D

hej hopp !:)

skola idag, och om jag tidigare har skrivit att jag aldrig har skrattat så mkt, så glöm det! haha fy fan, skrattade idag så jag började gråta! haha:) Lina satt i matsalen och började prata med en blomma helt plötsligt, haha det kanske inte låter så roligt men det va det! hahah

nu sitter jag här, med min nya dator! :D hihi, fick inte tillbaka min gamla, men fick en som var steget bättre, och det gör inte mig någonting! :)

haha, i kväll blire lite fest med mina favorit tjejer, vi tänkte dra ner och kolla hur lina har det på jobbet med, då är alla underbara samlade! kan ju inte bli bättre;)

nej men nu ska jag lägga över lite saker från andreas dator till denna:)

hade bäst

tjiing

Malta-Sverige

hej hopp !:)

Skolan idag var hur rolig som helst om man får säga så om en skoldag?! haha, har inte skrattat så mkt på länge, det var så att tårarna sprutade! hahah ni är fan bäst mina älsklingar, gör tillochmed så skolan är rolig! så ska det vara! <3 kärlek till er ! <33333

nu sitter jag och kollar på matchen :), sverige kunde ju faktist spela bättre, det skulle juh inte sitta fel med mer mål, men dom har ju hållit 0-0 första perioden så får väl vara glad för det! :)

men nu börjar andra perioden så ska kika :)

På fredag kommer min dator, om allt går som det ska ! :)

hade bäst
tjiing

bild på pärlan



Här är Pärlan ! Fast den är mkt finare i verkligenheten! Speciellt efter idag! Älskling och jag är bäst! hahaha :)

pärlan

hej hopp !:)

måndagsklubben igår med Lina, Elina och sofie! mkt roligt måste jag säga, men shit vad folk det var !

Efter så hängde jag med Lina hem , somnade typ direkt, helt slut! hahaha...

idag va det jätte segt att gå till skolan , men det klarade vi av, fast fick typ dra upp lina för hon va så trött.. haha men det gick ! :)

Nu sitter jag hemma hos andreas, har varit ute hos pärlan <3, fixat med den, eftersom den ska säljas :( men fin blev den ! :)

men nu ska jag dra mej:)

hade bäst

Tjiiing

party :)

hej hopp!:)

Första dagen med vanliga lektioner i skolan idag, gick ganska så snabbt:)

nu är jag hos lina och nina är med här:) måndagsklubben i kväll!:) blir nog kanon kul! sen hem till lina me sofie med:)

hade bäst

tjiing!

blää

här sitter jag, ska snart åka och jobba, och mina pinglor ska in t norrköping och festa! jag vill med festa, men måste jobba! kul.. inte... men pengarna är behövliga! det är bara att gå dit och se på alla andra som festar! haha


Tjiiing

.

Hej hopp!

Galen kväll igår! bakis idag.

Lina jag finns här <3, men som du sa är han inte ens värd att hata !

hade skit kul igår, förutom endel omständigheter!

men men !

nu ska jag duscha, sen fixa mig, sen blire jobb!

finns på mobilen

tjing!


torsdag,

hej hopp ! :)

sov hos liina igår ! :) miis, men att sova mellan lina och natalie och dela täcke med lina vart inte så mkt sömn! haha vaknade så fort dom rörde sig, eller när lina tog allt täcke! haha :)

skolan idag gick jätte fort! jag och elina hade hand om dessert tallrikarna! kanon bra gick det och fint vart det ! :)

när jag kom hem från skolan så kom jessica och oliva hit :) skulle ha åkt och tatuerat mig, men vart för sent för lille olivia, så får bli någon annan dag ! :)

har inte så mkt mer att skriva idag, dålig fantasi?

Joo, om några dagar åker mina kära svärföreldrar utomlands, tror ni jag ör avundjuk?! det är bara förnamnet! haha, men kul för dom! :D

nu ska jag sova, eller ngt! :)

Tjiing


Saknar dejj lillgrabben <3



med lina och natta <3:)

hejhopp:)

skola idag, det gick jätte snabbt! tiden bara flög iväg, haha!

nu sitter jag hos lina med henne och natta:) vi ska sova här i natt, miis! :)

nu ska vi kolla på tv och äta chiips ! hahah ! :)

har inte så mkt mer att skriva, helgen ser kanon ut! :D

hade bäst

tjing

Tisdag

hej hopp! :)

inte fått tillbaka min dator än :( , men sitter hemma hos min lilla groda och lånar hans dator(A)

Skola idag, usch stackars mina fötter! är i köket fortfarandra, och jag och mpna andra vart grymt irriterade idag, när endel bara stack ! lämnade oss i skiten! jaja vissa skulle till matte B,läkare osv dt kan jag förstå, men andra stack för det va kul ?! blir sur! men nu ska jag inte klaga mer! får sova med min älskling i natt, och på torsdag kanske jag ska sova hos lina med natta med! <3:) ska bi kuul! :D:D:D

men nu ska jag göra ngt vettigt eller ngt.. haha !
Hade bäst

tjing
Jag älskar dej <3.