Söndag..

hej hopp (:

Nu äre söndag igen, usch.. skola i morgon, tycker vi borde få mer ledigt ^^, Helgen har gått väldigt fort :) I fredags kom Andreas , Lina & Stefan hit (:  Vi käkade grillat och kollade på film och så. Mkt trevligt ! :D

Lördagen började med Andreas åkte hem tidigt, skulle på ngt.. jag käkade god frukost med mamma och pappa <3 (:
Sen bar dt av till Farmor (: Hälsade på och va ut och gick lite.. trevligt (: , sen hem lite snabbt, göra sej i ordning, sen vidare till station, möta Maalin<3, sen vidare t nellie ! firade henne ! trevligt va det :D .. vi tog halv elva bussen hem.. skulle lagom hinna med halv 12 tåget.. men självklart går bussfan sönder! så vi missar tåget med typ 5 min. ! suuurt ! så det blev att vänta i en timma. Usch.. sen äntliiigen kom tåget,  andreas hämtade mej Tack hjärtat <3, hem sov, somnade direkt hehe :D , sen idag har jag inte gjort så mkt.
men nu ska jag dra och ta en vaarm dusch :D
hade bääst ! PUSS

Tiden går..

Nu har det gått ett tag i skolan, och det känns som man har kommit in i det ganska så bra :)
Igår så hängde lina med mej hem igår, sen sov hon här :) pratade och kollade på film :D<3.

sov morgon idag, skönt, sen har vi typ bara haft ARL hela dagen :) 
men min näsa vill inte sluta dumma sig :( o inte halsen heller. Usch..
Mitt nässpray tog slut idag, mamma o pappa va inte hemma, sen knackar det på dörren och där stod ingen mindre än Andreas:) <3, med ett nässpray ! Dagens bästa ! Tack hjärtat ! <3 sen åkte han hem igen, och jag återgick till min kära säng för att försöka vila upp mig :) , nu känns det lite bättre (: . 
I morgon är en låång dag, 10 i fyra=/, fredag tjugo över tre. usch !

men men, nu ska jag dra mejj o duscha sen sooova :D
hade bäst ! PUSS

skola igen.

Ojj, jag är verkligen dålig på att skriva..
men men .

skolan har börjat igen, och det känns helt okej :) , kul att träffa alla igen :) .
hmm, kännde att jag hade lite tid över att skriva lite.. men kmr inte på ngt att skriva..

Men men, förra helgen va det kräftskiva hos Andreas och dom, mkt trevlig måste jag säga, kvällens höjdpunk va att se svärfar sjunga Britney spears  "ooh baby" haha !

Slutade tidigt idag, så passade på att jobba lite hos grannen, ränsade ogräs, inte det roligaste, men fick pengar så :). hehe.
Men nu har jag inget mera att skriva... så ska väl ta en duch sen sova tidigit :D
hade bääst ! PUSS


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NELLIE <3








Uppdatering :)

Jag har märkt att jag inte är så hajj på att skriva här.. hehe :)

men kom nyligen hem från en vecka i Dalarna med Andreas och hans familj :) mycket trevligt:)
en kväll när vi var på en camping med några familjer så blixtrade det som bara den ! vi gick ner till stranden för att kolla lite mer, så såg vi att en blixt slog ner på andra sidan vattent, i ett hus, det började brinna, skit läskigt!
men jag var glad att det inte slog ner vid oss :) , veckan gick snabbt, sen helgen var vi på Landrover träff. mkt trevliga och roliga männinskor :)

Kom hem i söndags, sovit lite i min sköna säng jag längtade efter i stort sätt hela veckan.. hehe :) sen har jag hunnit med att "dygna" med andreas mårten och hampus :) men det gick inte så bra för mig.. somnade vid halv 5, alltså förlorade ja :( men jag hade kul ändå :) sen hem, Ut och gick med elin (: . trevlans:)

men nu ska jag ner och käka lite kycklinggryta! Mums!:)

hade Bäst !
PUSS