dålig uppdatering

hej hopp ! :)

jag kan inte uppdatera bloggen så mkt nu en tag, för har lämnat in min dator... haha jag har alltid sådan tur med datorer... inte.. haha !

men men , hehe helgen har flugit iväg, har umgåtts med lina baby, andreas och robert:) , sladdat och åkt runt massa och bara umgåts! Igår jobbade jag och lina på ett bröllop! det gick kanon och dom som gifte sig va jätte fina! :) sen in t linköping med andreas och robert, sen körde dom hem mig och andreas så tog vi ett låångt bad! Underbart! :)

Idag kommer mamma och pappa hem med ! :) wiii.

haha hade bäst finns på mobilen om det är ngt ! :)

Tjing


mina ben:(

hej hopp :)

skola idag med, och mina stackars ben gör verkligen jätte ont! vi är ju i köket så står upp och springer runt hela dagen! motion får man ju i allafall. haha:)

Menmen, jag har äntligen gjort klart mitt arbete som ska lämnas in! jeeeeeej !

har inte så mkt kul att skriva! haha, jo andreas och jag va oense om en reklam som går på tv, en gellet /(stavning) men dom där rakhyvlarna, om dom säger Innan, under och efter rakning eller före under och efter rakning, vi har håll utkik efter den reklamen jätte länge för att se vem som hade rätt, för båda va bombsäkra på att den hade rätt! hah! och tro fan att det va han som hade rätt! Tror ni att jag fått höra det nu eller? Aa verkligen ! varenda gång den reklamen kommer, så skrattar han och kollar på mig med den där blicken "jag hade rätt" haha! men men, sånt är livet, man kan ju inte ha rätt jämt. haha!

nej men nu ska jag ta mig en snus och krypa ner i sängen och kolla på tv:)

hade bäst
tjing


min säng, ett nytt kontor?!

hej hopp!:)

Rolig dag i skolan idag måste jag säga! Lina och jag skrattade åt allt där emot slutet... hahah :D

nu ligger jag här hemma i min säng, som just nu ser ut som ett kontor! hahha, papper och grejer överallt! håller på med en inlämningsuppgift!  kände att jag behövde ta en paus!

men nu ska jag fortsätta! :)

hade bäst
tjing

vill sova.

blää, jag hatar att gå upp tidigt! snart bär det av till skolan , och jag har ingen alls ork i kroppen för det! vill sova! haha, men får träffa mina favoriter <3, så det är bara att ta sig dit och se glad ut! haha!


hade bäst
tjing

fredag

hej hopp !:)

efter skolan igår så åkte jag till hampus, somnade en stund, haha sen ner till Lina och började för kröka med nina och natalie, eller natalie drack inte för hon skulle jobba . sen drog vi ner till "stan" och kollade på massa raggarbilar:) sen kom stefan i sín och frågade om vi ville åka med:D och det gjorde vi!:) sen fivk lina och jag för oss att vi skulle in till linköping där hennes pappa spelade igår, så Elina körde in oss, tack för det <3! festade med linda och dansade och grejer skit kul! sen körde ronny hem mig till hampus där jag slocknade direkt! hahaha:P

det var min fredag:P, få se vad som händer i kväll, blir nog jobba, och hoppas på att jag får träffa älskling med :D <3

aja ha det bäst nu ska jag äta frukost!

ciao

det kan inte bli bättre <3

torsdag

hej hopp i lingonskogen ! :)

tro som tusan att jag somnade en stund igår med, hahah !men hade lite lättare att somna i natt, somnade kring 1.

men orkade upp idag med, tog mig till den där så kallade skolan ! haha, efter skolan gick jag till hampus, va där en stund, sen kom pappa och hämtade mig, så åkte vi in till stan hämtade Pernilla och lillAndreas <3, åkte och köpte skor t dom, sen in på ikano en sväng, och jag hitrtade lite saker:D jeans, tröja, mascara (stavning) och en kajal :D men tro fan jag glömde köpa snus! haha. aja :)

nu ska jag fixa lite:)

men ha det bäst!

ciao

jag saknar er, jag saknar mina kusiner, jag vill tillbaka till skåne! <3

seeg

hej hopp :)

ännu en dag i skolan avklarad, jag somnade tillslut igår, efter mkt om och men, och tro fan elin och jag fick stå i bussen ! :@ haha.. men ändå! :) jag kom ju t skolan ^^ haha..
Har redan fått en inlämningsuppigft, men den är till nästa vecka, så tänkte börja med den i morgon , ska snart med mamma och handla ! :)

Fick reda på våra betyg idag! mamma och pappa vart stolta, jag med! :D haha..

nej men nu ska jag städa lite i mitt rum, tänker inte somna nu, för då kommer jag inte somna i natt! haha

men ha det bäst!
ciao

jag är jätte dålig på att ladda upp bilder, men här är Pampaz, en av lottas hästar, vi red 5 st på den en gång, (när vi va mindre) hihi :)

blää

ooops, jag somnade förut! inte bra, så nu ligger jag här klockan är typ 11... Andreas sover som en stock! det borde jag med göra, men självklart gör jag inte det, blir så sur på mig själv, kan man inte bara blir trött ? nu i stället, än eftter skolan?! Aja, försöker få tag i hampus och kolla om jag kan sova där resten av veckan, haha då kan jag gå upp senare (Y) plus att jag slipper åka buss vilket jag hatar! haha, eller det är mer backen man måste gå ner för när man gått av bussen från skolan, för jag ramlade där i vintras! roligt tycker ni? det tyckte nog dom som såg mig också, men det tycker inte jag ! haha.

aja, det va väl inte så intressant att veta igentligen, men jag har inte så mycket mer att göra... haha!

njae, nu ska jag krypa ner brevid min underbara älskling och hoppas på att jag med somnar snart.

God natt! :)


första skoldagen..

hej hopp :)

Första skoldagen idag, trodde vi skulle få börja med en mjuk start, men det kunde jag ju glömma ! vi drog igång direkt med grupp arbeten och massa grejer, shit! Andreas och deras klass slutade redan halv 9, vi slutade kvart i TRE! aja, nu har det ju dragit igång i allafall, men kände mig väldigt seg eftersom jag inte kunde sova i natt, för lina tog upp hela sängen och pratade i sömnen.. haha! :)
Men det va jätte kul att träffa alla igen! :D

men nu tänkte jag ta på mig mjukiskläder och lägga mig och läsa lite :), sen kanske älskling kommer hit <3:D:D

hade bäst
ciao

min dag.

hej hopp :)

har hunnit med ganska så mkt idag, med tanke på att jag jobbade till 02.30 igår och inte sov bort hela denna dag! haha.

Jag, pappa, mamma och andreas åkte till jessica :), där klippte hon mig och pappa :) busade lite med olivia med :) , sen hem, andreas och jag åkte hem till honom, har knappt varit här på hela sommarlovet, lite synd, men han tycker inte om att sova två i hans säng( den är mindre än min) men idag så ! :) hehe, och vi har varit så duktiga att rensat hans garderob! det behövdes ;) . haha!
snart börjar skolan med, sover kanske hos lina babe i morgon !:) men finns alltid på mobilen!:)

men nu ska vi krypa ner och kolla på ace age 3 :) haha
hade bäst.
ciao

damn, i love you soo much<3

Grattis världens bästa farfar <3

Idag skulle du ha fyllt 85 år min älskade vän, jag saknar verkligen dej, och önskar att du var här, så vi kunde fira dig på det sätt man igentligen gör! inte tända ett ljus på kyrkogården. utan samlas alla och umgås och äta tårta! jag hoppas att du har det bra, och att vi ses igen min älskade farfar <3!

SAKNAD, ÄLSKAD, MED ALDRIG GLÖMD! <33

GRATTIS! <333


jobbjobb...

hejhopp!

gick bra att jobba igår, tiden gick ganska så snabbt:), ingen mindre än rapparen Ken Ring va det som kom till vattenhålet, fullt med ungomar! haha , det va ovanligt, men självklart kul! men Ken Ring försvann vid 1, så då gjorde alla andra också det, så vi stängde då ! haha, det gjorde inte mig ngt! haha, skönt att komma hem och sova.

nu sitter jag hos hampus, ska snart åka och jobba igen , jag är jätte seg, men piggnar väl till sen, förhoppningsvis!

men nu ska jag börja fixa mig.
hade bäst
ciiaao


Ken ring

torsdag/fredag

hejhopp:)

gårdagen hos lina va trevlig :) kul att träffa alla ! :) stannade till typ halv ett, sen vart alla jätte trötta så åkte hem och sov:) haha.

nu sitter jag hos hampus, ska snart åka och jobba, pappa ringde nyss och tydligen ska det komma någon rappare till vattenhålet i kväll, haha , så hoppas de kommer mkt folk så går tiden fortare! :) hehe,

njae, men nu ska jag fixa mig!:)

hade bäst
ciao


<33

Fika/fira grabben

hejhopp :)

gick upp skapligt idag, åkte in till mjölby och mötte nellie som jag inte träffat på hur länge som helst, hängde med henne till rönken, sen vart det en fika och massa prat! :)
sen hem igen och råkade somna haha.

men nu ska jag fixa mig, sen ska vi in till stan och fira grabben som redan är 8 år! :)
säger som Nellie " han kan ju inte va åtta år han va ju fyra år förra året"  hahaha ;)

men hade bäst!

ciao

hurra hurra hurra

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTASTE SYSTER SON ! <333333



ojj va tiden går fort, redan 8 år skit unge ;) <3

GRATTIS ! !

GRATTIS TILL KÖRKORTET ELIN !!!! :D:D:D FAN VA KUL FÖR DEJ ! <3


fan va du är bra!


yeey , ciao !

nu sticker jag på semester med älskling och hans familj,, <3 hemma om en vecka!

hade bäst! <3:)

jobba :)

hej hopp ! :)

dålig uppdatering, ursäkta för det, har varit hos hampus i två dagar om man räknar med denna :)

idag har jag jobbat, det gick kanon, men ganska så lite folk och jag va jätte trött eftersom jag inte sov så mkt natten till idag, hehe ! men men :)

nu sitter jag hos hampus, lina och mårten är också här, lina och jag spelar tv spel haha vi är bäst! dags att sova snart kanske haha, i morgon kommer pernilla och grabbarna till oss:) och så blire jobb igen !:) hoppas på mer folk så tiden går fortare:)

aja,  hade bäst!
ciao