Söndag

Ojojoj, två veckor med jobb, usch inget kul jobb... , men det vart mycket roligare när man fick lönen så var det väl värt arbetet :D hehe.

Helgen vart lugn, pernill, grabben och farmor kom ut på fredagen,  Det var fest i brokind , så pernilla o jag drog dit, trevligt vare, lungt :) , sen hem rätt skapligt, stannade i johannelund och träffade några av pernillas kompiasr, sen hem med halv 1 tåget.. Väl vid station kom Andreas och hämtade oss :D <3, sen hem sov:)
Lördagen vart mycket lungt, fiskade med lillandreas pernilla pappa och grannen :D Jag fick en Gädd :) hihu..
sen hem käkade god mat, sen slutade kvällen med Poker ;D trevlans.

nu sitter jag här, borde packa men är så trött.. hehe i morgon bär det av med andreas hampus o mårten, ska iväg o campa:) hehe.. kommer hem på fredag. Finns på mobilen :)
Ska hoppa in i en varm duch nu, sen sova :D..

hade bäääst  ! Puss

Torsdag

Ojojoj, vad höll våra gulblå grabbar på med igår igentligen ? Där satt man med mina underbara systrar plus jonas , alla i sverige tröjjor, sverige armband, tatueringar och flagga på kinden! haha. men ingen vidare match tycker jag allt! usch. men kvällens höjdpunk var ju att jag kännde jessicas bebis sparka:D hehe..

Menmen , i dag har jag jobbat igen, helt okej, men har en väldig skallebank.. har väl andats in för mkt målarfärgs ångor, eller ngt:P .
kvällen blir att städa mitt rum, sen blire nog en sväng och hjälpa lotta med lite grejer:)

Nu äre bara 2 år kvar, sen äre ju VM ;)

Hare !
// Meelica <3

11 dagar kvar :)

Tisdag

Då har man klarat av andra dagen hos bonden:), målade halva stallet, öste grus och krattade rakt och så=) Tiden gick rätt snabbt, så fanns det musik den där gången.. Nu sitter jag här, kollar på Scrubs^^ mohaha. kul är det..

I morgon blire att ta på sej zlatan tröjjan och hejja galet på våra svenska hjältar :)<3. Hoppas bara att akupunturen och allt vad de gör funkar på Zlatan kungen nu då=) hehe..  Hoppas på en vinst nu !

Nu äre klart. om 13 dagar åker vi till pinnarp =) hihu... kul ska det bli :D

Men nu ska jag ta mej en dusch sen sova, upp tidigt i morgon och fortsätta jobba =)
Hare bääst!

 // Meelica

Måndag, jobb=)

Mkt trevlig helg med familjen ! <3

Fick jobb hos bonden =), så det var bara att ta sig upp vid 9.00.. sen började det=).. jobbade till 15.00 typ. härligt med lite pengar..:D har inte så mkt att skriva känner jag nu..
hehe.. åkte en sväng till hampus med:) Hälsade på.=)
Men nu ska jag dra mej och kollapå CSI :D hihu

puss meeli

Trist väder, bra filmer:)

Nu sitter man här med familjen och myser:) har sett på film, och ska snart se en till=) Miis.
kvällen blir nog väldigt lugn.. känner mej lite hängig så tänkte bara ta det lugt, vill ju inte bli sjuk, så ska jag ju jobba i morgon, så kan inte bli sjuk!!  Träligt att det regnar .. det är ju sommarlov, då ska det ju vara fint väder.. men det är väl bra för naturen, elr vad är det dom säger. ;) hehe... vi såg filmen "kopps" haha. sjuk film, rolig:)
Men  nu ska jag se den andra filmen :)

Hade bääst!

Sommarlov =)

Nu är det äntligen sommarlov, och jag har skaffat mej en ny blogg :) tack för hjälpen elin ;)
Skolavslutningen var väl inte direkt någon skolavslutning.. vaknade hos elin, vi gjorde iordning oss:), sen gick vi till bussen och mötte amanda vid stopp..:) sen kom jag till skolan, mötte lina och nina <3.. vi började kl 9 och slutade halv 10.. meningsfullt.. inte direkt.. haha.. men men nu är det sommarlov:D

Idag har jag spenderat min dag med min älskade familj <3, Pernilla kom hit, sen kom även jessica och jonas.. blev att äta god mat, sen sätta sig framför tv och hejja på våra gulblåa hjältar... sverige ägde ju matchen... hahah dom 20 sista min i första perioden... men men , vart 2-1 till spanien.. dom gjorde andra målet i 92:e min elr ngt sånt..skiit oxå..men får hejja på dom på Onsdag då dom möter Ryssland...


Kvällen avslutas nu med Poker :D

Puss Meeli





Välkommen till min nya blogg!