deprimerande

Denna måndag har varit deprimerande!
skolan, började med ansvarsfull alkoholhantering, inga kommentarer.
sen hade vi svenska, deprimerande!
sen hade vi samhäll i 2 fucking timmar : deprimerande
sen hade vi engelska med 2 förhör stort IG på båda. :Deprimerande
Sen bort från skolan, la mig i en kall säng utan min älskling i : deprimerande.
oj va jag klagar. haha! men hatar måndagar.
ont i huvet med: deprimerande

Men en sak som verkligen gjorde min dag häromdagen va nnär jag gick till skolan, dom är gubbarna som är på marken, som visar att man ska gå där, det va någon som hade målad ansikten på dom, ögon och grejer, haha det gjorde min dag! :)

har inte så mkt mer att skriva, ska försöka sova en stund så min huvudvärk går över och så det blir snabbarne tisdag då jag förhoppningsvis får träffa min älskling <3!:)

hade bäst

tjiing

skolan.

hej hopp :)

Igår hade vi delredovisning på projektarbetet för föräldrarna, det gick kanon bra, men det var lite segt att va i skolan till 9, men vi hade kul! :)

Sitter i skolan nu, är sjukt trött och funderar på att skolan är som ett fängelse man kommer och går till. alla bara kommer hit, gör det dom ska sen går dom hem?! lär man sig ngt.. alla ser ut som robotar hela dagen, kom till skolan tidigare idag för åkte med andreas och hans bror , så satt och kollade på alla som gick förbi och dom ser ut som robotar, dom såg helt borta ut. och jag vet att jag var en av dom. Jag slutar för dagen halv 10, och jag bara njuter! då ska jag hem och sova! sen i morgon äre bara att ta sig upp igen, bli som en robot och gå till skolan. Nästan varje dag i 12 år.... herregud.

nej nu ska jag ta tag i mitt liv och längtar tills jag kommer ut från dom här dörrarna och blir en vanlig människa igen, tycker inte om den där roboten.

hade bäst!

tjing

 

borde sova

hej hopp :)

ber om ursäkt för inlägget under! men vart bara så sur, en vuxen människa som beter sig som 5 år! usch!

men men :)

jag och älskling vaknade seent idag, skönt :) han åkte hem och skulle fixa inför flytten!

Pernilla, andreas, jessica, jonas och olivia kom hit! hade lite familjemys <3 inte ofta hela familjen är samlade på samma ställa längre, vilket är väldigt synd! men njöt av studen!:)

Jessica och jonas och olivia åkte hem skapligt, och vi andra spelade kort med grannen! gick kanon bra och jag vann massa pengar! :) me like!

Nu ligger jag här i gästrummet.. haha Pernilla och Lillandreas har mitt rum så tog gästrummet eftersom jag ändå sover själv hehe :)

men nu ska jag försöka sova är jätte trött.

hade bäst! :)

tjiing

mis med lillgrabben :)

hej hopp :)

vaknade seent hos älskling idag, gud så skönt:) mamma ringde och sa att vi skulle vara barnvakt t lillandreas så åkte hem :) hans pappa har tagit vaccinet mot svininfluensan så han log i feber så är ännu mer nervös nu! haha.
men jag och grabben har byggt koja och grejer (Y) skit fint blev det! sen har jag målat honom i ansiktet med ansiktskritor till ett monster! haha skit snygg vart han ;) , sen spelade vi poker! det gick ju mindre bra på det.. haha !:) men men .

nu ska jag nog gå och lägga mig, andreas kom precis. så ska lägga oss:) ska t stallet i morgon så :) bäst att vara pigg! :)

hade bäst

tjiing

haha snygging ;) han valde själv hur han skulle se ut och jag bara målade på :) men kul hade vi :)<3