söndag

Hejhopp :)

Det gick kanon att jobba igår, älskling kom och hämtade mig sen så snäll som han är, sen åkte vi hem till mig och myste och sov <3, idag vaknade vi vid typ 2,  haha, låg och myste en stund, sen hängade jag med honom och hans bror , dom skulle köpa mors dag present :) sen hem igen då la jag mig ute en stund i det fina vädret :)

nu sitter jag hos hampus , ska va här några dagar :) men finns på mobilen om det är något :)

Nu ska jag snart sova:)
hade bäst!
Ciao


Grattis på morsdag världens bästa mamma <3, har ingen bild på dig på den här datorn, men du vet att jag älskar diig massa ! <33

hos pernilla :)

dålig uppdatering som vanligt, haha. min rygg börjar bli bättre, tackar gud för det!! Nu har jag precis kommit tillbaka till pernilla, andreas lillandreas och jag åkte och kollade på riddarspelen i ekenässlott. det va trvligt :)
nu sitter jag hos pernilla vi ska snart åka till farmor och hälsa på henne, sen blire robinsson och sen jobba ! :) Finns på mobilen om det är något :)

Hade bäst
ciao

Pernilla och lillandreas <33

blääää !

Jag har fruktansvärt ont i ryggen, och har kräkts för jag har så ont i ryggen! jag går och lägger mig, finn på mobilen om det är någon viktig!

Ciao

fortfarande skit ont :(

Hemma idag, dom på praktiken förstod mig, och även min lärare förstod att jag inte kunde praktisera i ett kök med denna ryggont! skönt att dom förstod ! Och mina 4
<3 förstod också<3:) dom sa till och med åt mig att vila i morgon med! söta är ni <33

Nu sitter jag här, hängde med andreas ut till hans mormor och morfar och kollade lite grejer, skönt att komma hemifrån! och fick låna pappas bilkudde han fick sen han opererade sig och det gick hyfsat bra! :)

Men nu ska jag ringa lina och prata liite och se hur hon hade det i skolan :)

Hade bäst !
Ciao

Miiiina 4 <33333

sjukupplysningen

Jag ringde sjukupplysningen förut eller vad dxet heter, dom trodde det va ryggskott :( men ska se om jag ska söka upp läkare i morgon, men jag kan ju konstatera att jag har så inihelvete ont i allfall ! Blä!

Jag ska försöka sova snart ! så jag blir bättre i ryggen ! ska bara hitta en ställning jag kan sova i,

ska sova själv i min säng i natt :( dom som känner mig vet att jag verkligen hatar att sova själv, och ni som inte känner mig vet det nu :):( haha.

ska försöka sova nu
hade bäst
ciao
Saknar dejj hunnybunny <3

ajj :'(

Jag har sån jävla otur ! dels skar jag mig i fingret i går, och nu har jag fått ryggskott ?! eller jag , eller aa pappa tror det, för jag känner likadant som han gjorde när han hade ryggskott, och jag lovar det gör så ont att jag tjuter! usch ! ska försöka sova nu så jag slipper tänka/känna denna skit!

skriver kanske senare, annars får ni ha det så bra alla :)
Ciao

dålig på att skriva

Förlåt att jag är så dålig på att skriva, men nu är lång ledigheten slut tyvärr. skulle sitta fint med sommarlov nu! Men min ledighet har varit underbar, i går vaknade jag inte av att grannen trimma gräset, utan när jag kom ner så satt världens gulligaste Olivia nere vid bordet, och jag vart såå glad ! <3 :D Jessica satt ju med där ! :)

Det gick kanon och jobba i helgen med, men va hemma när det började ljusna båda dagarna, haha !

idag va det Praktik och det va kul ! :D

Nu börjar jag bli jätte trött och ska försöka sova lite ! :)

Hade bäst
Ciao

<333

mycket åkande idag:)

Nu har jag piggnat till efter en låång varm dusch :)

Ska snart iväg till Pernilla <3 där jag och älskling kommer spendera dagen <3:) sen bär det av till jobbet, jobba där, efter det så ska vi köra Natalie :) så det blir endel åkande idag, men bra musik i bilen o bra sällskap av han den där snyggingen som kör så blire nog kanon <3, han som kör är alltså Andreas :) hehe<3

Men nu ska jag göra mig iordning för att åka :)

Hade bäst
Ciao
Du är bäst, <3 Jag älskar verkligen dejj <333


lördag:)

Min dag började inget bra idag, dels kom jag hem från jobbet igår när det va typ ljust ute, vid typ halv fyra, somnade direkt, sen vaknade jag vid kvart i tio av att min granne började trimma gräset ?! Så dags, får man göra det? Upp stänga fönstret och försöka somna om, samtidigt som jag skulle se t att andreas kom iväg för han skulle fixa med någon bil, när han väl kom iväg så somnade jag om :) till 1. hehe,

Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i en dusch :)

skriver kanske senare:)

hade bäst
Ciao

tack för att du hämtar mig efter jag jobbar, Älskar dejj <3


Underbar dag ! :)

Hejhej

dålig på att uppdatera sorry för det, men igår var min sista teori dag i skolan, och kan inte påstå att den va så ansträngade, fikade mest, på måndag går jag på praktik dom sista 3 veckorna :)

Idag åkte jag, andreas, mamma, pappa och farmor till Jessica, jonas och olivia <3, en helt undernar dag måste jag säga att det har varit, grillning, skutit luftgevär och busat med Olivia, helt underbart!<3 tack för allt <333

Nu sitter jag här och ska snart sätta på en film ! :) I morgon ska jag troligtvis övningsköra :D

Guuud så underbart känns som det är lördag men det är bara Toooorsdag ! :D

Hade bäst
Ciao

<33


Idag är det ingen vanlig dag...

För idag är det världens bästa jessicas födelsedag hurra hurra hurra !

Grattis med dej gamling ;) <33333 24 år nu, ojojoj ;)






ELINA :D

GRATTIS ELINA TILL KÖRKORTET :D :D :D!!!! FY FAN VA DU ÄR BRA !!!! <333 :D:D:D:D


men alla andra får akta sig på vägarna nu, haha skojja bara :D <33


Måndag

Skolan var slapp idag, hade sovmorgon, sen snabbmat hela dagen, och på förmiddagen gjorde vi picknick och på eftermiddagen så hade vi picknick och 5-kamp ! :) så det var slappt !

Efter skolan åkte vi hem till Andreas, jag och han, och sedan iväg med hans familj till smultronstället, för att fira hans bror som fyllde år, lite överraskning så där ;) kul vare :)

Nu sitter vi här och väntar på att Lina ska höra av sig så ska vi kanske hitta på ngt med dom :)
tänkte hinna duscha innan så ska springa iväg och göra det::)

Hade bäst!
Ciao

Grattis Danne på 20:års dagen :D

Bilder kommer senare, min mobil och dator är inte vänner med varandra, men ska försöka få dom att funka ihop;)

Helgen :)

Nu äre söndag igen, och helgen har varit kanon ! Fredags jobbade jag, gick jätte bra, sen hämtade älskling min och vi åkte hem till honom och somnade direkt, sen upp vid 8 på lördagen, inte många timmars sömn den natten eftersom vi va hemma vid 3 typ..

Men igår så åkte vi till ett ställa som heter Vikbolandet, det var jätte rtrevligt, vi hade tur med vädret och åkte i skogen och på härliga grusvägar, hade kul ! :) Och alla där är sååå trevligt ! :)

Har kommit på att innan jag träffade andreas så tyckte jag inte alls om sånt här, nu tycler jag det är skit kul :) haha, det är nog ett tecken på att man kan ändra sig om saker att göra :) !

I morgon blir det smultronstället med Andreas och hans familj, hans bror fyller 20 i morgon ! :)

Nu ska jag duscha :)
Hade bäst
ciao
När vi var ute och åkte :) tack för en rolig dag älskling <3

jobba :)

Skolan gick jätte fort, efter skolan åkte jag och andreas till krille kusin och fiskade:) gick ej lika bra idag, men kul va det!
sen har jag bara tagit det lungt, ska göra mig i ordning snart, sen bär det av till jobbet igen, jobbar till ca 02:30, finns på mobilen ! :)

I morgon åker jag med Älskling till Vikbolandet, han ville verkligen att jag hänger med, så gör det för hans skull, sen tror jag allt att det kommer bli trevligt ! det blir som man gör det ! :)

Men nu ska jag hoppa in i en dusch :)

hade bäst
Ciao

Så här trött va lina efter en dag på jobbet :) <33


torsdag.

Lina och vaknade och ville verkligen inte gå till skolan , men det var bara att traska sig upp ! När vi väl var i skolan så gjorde vi Ingenting på lektionerna, eftersom vi går in i köket näst nästa vecka så avslutas dom flesta kurserna nu. så det var en jätte slapp dag, typ satt och sov i omklädningsrummet hehe.

När jag kom hem så somnade jag direkt, och vaknade för en timma sen, och snart ska jag sova igen. haha kul dag !

I morgon blire jobb ! :)

Hade bäst !
Ciao

I morgon ses vi igen kusiin vitamiin

Lina här :D <3

Hejhopp :)

klarade av ännu en onsdag, men jag spyr på skiten ! haha , men vi har typ avslutat alla kurser nu, eftersom vi bara går nästa vecka med, sen går vi in i köket.

Efter skolan så hängde lina med mig hem :) , vi gick bort till Elin, kom precis hem därifrån, och nu väntar vi på Greys anatomy :D hihi, skitungen sover här inatt:) Miiis!

Men nu ska jag dra mejj
Hade bäst
Ciao

Ni Är Bäst <3


Familjemiddag

Då är man äntligen hemma efter att ha varit i skolan från 08:00-20:00. hade familjemiddag idag efter skolan, så lagade mat åt alla föreldrar, det gick kanon ! men nu är jag äntligen hemma och nu ser jag på desperata hemmafruar :)

Har inte så mkt mer att skriva, mer än att vi orienterade idag i skolan och nina, jag och natta gick tillsammans, och jag lovar att jag aldrig mer ska hålla i en karta !haha !

Och när jag kom hem hade mamma och pappa köpt blommor åt mig för jag är så duktig ! (A) Mina föreldrar är så gulliga ! <33

Men nu ska jag dra mej, sova sjääälv i min för stora säng när man är själv. blä ! haha

Hade bäst
Ciao
Jag önskar att du var med idag <333

ordningsvakt!

Jag hittade även farfars ordningsvakts bricka sen han va ordningsvakt på Casino som fanns i Linköping förr, det tyckte jag var lite coolt !

Jag saknar min Älskade Farfar sjukt mkt ! :( <33


Min farfar var skit cool ;)


Måndag

Tillbaka till skolan , och det var helt okej :) alla mina söta skolfavoriter va i skolan ! :D <33

Matlagningsprov idag, och jag tror det gick ganska så bra ! vart ganska så nöjd!:)

Efter skolan så åkte Andreas, jag och pappa till Linkping och köte lite saker till farmor, sen åkte vi dit en sväng, min farmor är såå söt, jag hittade en kallender från 1980 asså det är ju typ 30 år sen? haha. och ett pass som Gick UT 1990 bra farmor (Y) haha. sötast äru <33

Nu sitter jag här, andreas åkte hem och skulle laga mamma&Pappas bil, så snäll som han är :)

Förresten, så körde pappa hem från stan ! Stolt ! :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen.
hade bäst
Ciao

I loooveee you soomuch <333


GRATTIS ROINE !

Just det, min Morbror Gifte sig igår !
stooort grattis till honom ! :)

Vi ses i sommar Roine :D <3

maat:)

Äntligen har min mage blivit bättre så jag kunde äta lite :D . Så Andreas och jag lagade mat, och har även varit nere en sväng vid ån <3:)

Som jag skrev tidigare så åt vi ju på smultronstället, bilder på våra gooda glassar finns på eeliiinandersson.blogg.se , se och njut ;)

Nu ska vi ta en dusch, sen se en film ! :)

Hade bäst!
Ciao

bilder från fiskandet:)

Här kommer lite bilder från när jag, Andreas och krille kusin fiskade :)


min första fisk:D


Njae, han äter inte upp den ;)

Krille fick upp 2 gädder :)

där är den andra gäddan :)


helgen :D

Har inte hunnit skriva , men min helg har varit sååå jävla bra !
I fredags festade jag med lina och natalie :D<33, sov hemma hos hampus sen,

Lördag, vaknade med bakfylla och ont i halsen, men tog panodil så vart det bättre , åkte sedan till Smultronstället och käkade glass, med Andreas, Elin och Tias, mkt gott och trevligt :)

sen hem, byta om och sen in till mina festpinglorna igen, och köra en vända till :D , fyfan så roligt ja haft !
Måste göras om !

Andreas kom och hämtade mig vid två, tack för det :)

Nu sitter jag här, ont i min hals ! blää! Men inatt sov jag 13 timmar, haha :D vaknade för en halvtimme sen, haha!
Så nu ska jag ner och äta "frukost" haha.

Hade bäst
Ciao

Älskar dig lina, och tack för en underbar helg ! <333

plugg

Bläää jag spyr på detta! jag har hållt på att skriva ett arbete om blommor i ca 1 timme, och är låångt ifrån klar ! jag har hittat massa information och så, men överallt står det ju samma saker . haha !

Nu ska jag fortsätta så jag blir klar med denna skit, kanske skriver senare :)

Hade bäst
Caio

ont i huvudet :(

Jag har sjuuukt ont i huvudet, känns som det ska trilla av snart. haha !
Greys anatomy är bäst! det är så spännande ! Eller hur natta präst ? ;)

haha



Onsdag, inte torsdag meli !

Idag har jag gått och trott att det är Torsdag hela dagen, snurrig meli ! haha

Skolan va seeg det va nog pga av vädret, skit vädet !

men det rullade på :) Försöv mig i morse med. hahah !

Har inte så mkt att skriva . ska se Greys anatomy strax !

dagens bästa: Jag skulle skriva ut ett arbete på datorn i skolan , gick kanon, tills jag skulle hämta pappret, ställde mig så fint där men inget hände så kollar min kära lärare Olle på mig och säger "snälla lilla Meli, det där är faxen" Ajj då. hahaha !


Hade bäst!
Caio

cooling :)<3


nu syns det :D

Sitter i skolan, har fått information av olle om vårat projektarbete! så nu äre bara att börja, inte för att vi ens vet vad vi ska göra, men det ska nog gå bra ! :)

nu syns min nya design på skolans dator allafall ! syns den på ean dator får ni gära skriva det, bloggen ska vara grå om det har ändrats! tacksam om ni skriver om ni ser det ! :)

men nu ska jag och Elina tänka ut vad vi ska göra : )
skriversenare

hade bäst
caio

ny design:)

Hejhopp !

Dagen i skolan gick snabbt ! :)

Efter skolan åkte jag hem och sov en stund, sen åkte jag till Elinbäs en stund :) hon hjälpte mig att designa om min blogg ! tack för det ! :D:D:D vart jätte nöjd ! Tyvärr ser jag det inte på min dator än, men det kommer nog snart :)

Nu sitter jag här nyduschad och ska sova snart !

I morgon är en jobbig dag i skolan , men vi får försöka göra det bästa av situationen ! :)

nu ska jag sova.
Hade bäst!
Caio

fis

Elin är det som luktar fis !


fis

ja luktar fis

fiska :D

Usch, jag hatar måndag sjukt mkt ! blää !

Aja, efter en pissdag i skolan så åkte jag hem till krille kusin ! :D fiska i typ 4 timmar, helt Underbart ! Tillsammans fick vi tre 46 st fiskar, och jag skojjar inte ! helt sjukt, måste göras om snart igen ! :D <333 helt undebrart.

kom precis hem nu , ska hoppa in i en dusch och sen sova, ska upp tidigt i morgon med, BLÄ !!!!!

Hade bäst
Caio


Saknaden är så f*cking stor !

Jag saknar dejj så in i helvete mkt ! </3 <3 skulle göra vad som helst för att du kom tillbaka !!!!! :'(<333333333



liten..

Jag vill verkligen vara liten igen, då problem var när man tappat sin mössa och inte visste vad man skulle skylla på när man skulle berätta för mamma.
När ledsen va när man trillat och skrapat upp knät.
När bekymmer va när man undrade vad man skulle få för lördags godis.
När glädje var bland annat när man väl fick sitt godis.

jaa gud ja, va lätt det va när man va liten ! :) på tal om ingenting ;)

Nu ska jag sova:)

hade bäst!
Caio


Har ej hunnit skriva.

Hej hopp :)

I fredas åkte jag och andreas till Linas mamma och grillade med dom :) Trevligt ! Sen vid sju typ så ringer dom från jobbet till Lina och frågar om jag med kan jobba, och det säger man ju inte nej till, så det var bara att åka hem och fixa sig och åka till mjölby och jobba :) kvällen gick fort, men tycker lite synd om andreas som hämtade mig vid 3 på natten och skulle upp 8 på morgonen för att han skulle jobba. men snäll som han är :) <333


IGÅR så kom Pernilla och Danne och Lillandreas hit :) Grillade och umgicks i solen, sen ringer Lina och frågar om jag kan jobba då med, och så blev det :) Igår va det ös på det, det va kul :) och tiden gick fort, och återigen fick stackars andreas hämta mig fast han skulle upp i morse ! Tack älskling <3


NU sitter jag här och är lite stolt över att jag skrev så långt, ovanligt för mig, annars sitter jag här och saknar min andreas som jag bara har träffat någon liten stund i helgen, och då va han jätte trött och somnade direkt när vi kom hem , hehe men ska Kanske sova hos han i morgon :) hihi.

Men nu ska jag dra mej :)

Hade bäst!
Caio
Liiina <3333


Jag Älskar Verkligen dejj <33



valborg

Igår hann jag tyvärr inte skriva, men va på fest hos Elin som fyllde Arton år ! GRATTIS I MÄNGDER !
Jag hade kul :) , hjälpte till och städade efter , sen kom jag hem vid kvart över ett, tror jag klockan var ungefär :)
TACK FÖR IGÅR ALLA , speciellt Elin :)


Idag har jag varit dukig, har hjälp Mamma med att klippa gräset, och så har andreas och jag tvättat båda bilarna ! Stolt :)
Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen bär det av till Linas mamma och grilla och grejer :) Finns på mobilen om det är ngt :)

Hade bäst!
Caio
Grattis Gumman och tack för att jag fick komma igår :) <3