måndag/tisdag

hejhopp ! :)

Igår så åkte jag och två av mina favoriter, Liina och natalie till måndagsklubben i vadstena, jag hade en sjukt rolig kväll, fast jag har ju alltid kul med er två iofs, men det va jätte kul ! Robert kom och hämtade oss på natten, och körde oss t mjölby, där andreas kom och hämta mig! tack för skutsen ni två ! :) och tack för en jätte rolg kväll tjejer <3

Idag vaknade jag med jätte ont i huvud och hals, men det va det värt ! hahah.
Pappa jag och andreas åkte till omberg idag och kollade på utsikten och tog det lungt, stannade och käkade på ett mysigt ställe med! :) nu ska jag snart gå och lägga mig, i morgon blire att gå upp tidigt för jag och älskling ska till Liseberg :D wiiii !

finns på mobilen (mp)

hade bäst
ciao
ni är så jävla bra !<3

undberbar utsikt:)

söndag.

Jag var för trött igår för att skriva när jag kom hem från jobbet, men det gick bra att jobba, men fattar inte att endel inte kan behärska sig när dom dricker, vuxna människor?! jaja.

idag har jag bara tagit det lugnt i det fina vädret!:)

Nu sitter jag hos hampus och kollar på flight 93. blir fan sur bara jag ser på filmen , finns verkligen folk till allt ! USCH!

men men , i morgon blire fest med mina partypinglor Lina&Natta <3! blir nog kanonkul! :D:D

men nu ska jag se på filmen ,
hade bäst!
Ciao
massa kärlek till er <3

undberbar dag ! :D

vilken underbar dag det har varit idag! :) Syster, lillgrabben och danne är här, och vi har varit ute i solen hela dagen, och så har vi varit nere vid ån och åkt båt med grannarna! helt underbart! Snart ska vi käka sen ska jag fixa iordning mig sen ska jag åka och jobba ! :)
jag saknar min älskling <3


Hade bäst i detta underbara väder!
Ciao

Grabben ligger i hängmattan!:)

nere vid ån, pappa, nisse och lillgrabben ! :)

lördag.

jag är jätte trött, men fick reda på nyss att jag nog inte jobbar fören 9 i kväll, vadå Nog?! nej blir så trött på det där stället alltså. fast det är ju bra med extra pengar, men när dom håller på så här vet i fan om jag orkar jobba kvar! blir fan sur.

men snart kommer Pernilla, andreas och danne hit då blir det kul ! :)

Men nu ska jag ¨gå ut i solen eller något,

hade bäst
ciao
kärlek till er <3

nya datorn:D

helt slut i kroppen efter att ha jobbat helda dagen/kvällen, men när jag kom hem så väntade min Efterlängtade dator hemma på mig! :D:D:D:D wiiiii!

jag har tillochmed varit duktig och städat! haha
men nu ska jag sova, låång arbetsdag väntar i morgon!

hade bäst
ciao

broarnasdag.

Nu sticker jag och jobbar, jag är sjukt trött men det går väl över snart. blää, haha finns på mobilen om det är ngt, kommer hem vid 21.30 typ :)

Ciao


kisseungar:)

Hejhopp!:)

slapp dag idag, skönt! vid typ 8 åkte jag och andreas hem till Lina och kollade på deras kisseungar dom hade fått! 4 st, helt underbart söta! :D ville ta med en hem, haha !:)

Nu ska jag hoppa in i en dusch sedan sova, ska jobba 11.30-21.00 i morgon, men finns på mobilen om det är något:)

hade bäst
ciao
älskar kissaungar ! :)

Soool , me loove !

Underbar dag ! har tagit det lugnt stort sett hela dagen, pappa och jag var ute och gick lite förut så han fick röra lite på höften!:)

sen frammåt kvällen så åkte jag till Andreas där jag möttes av en mycket butter pojk, nu har brevet från länstyrelsen kommit och dom drar kortet senast söndag! USCH! stackare älskling <3 så vi bestämde oss för att åka lite idag, passa på nu, så först åkte vi förbi pernilla och sa hej, sen vidare till Vadstena där vi kollade på fiina bilar! :D och kvällen avslutades hos Robban där andreas tobbe & robban badade, jag och jacob kollade bara på ! haha.

Och så hörde jag att det skulle bli jätte varmt i helgen, tack för den när jag ska stå ute och jobba hela helgen! (Y)

men nu ska jag nog försöka sova så jag kommer upp skapligt i morgon ! :)
Hade bäst.
Ciao

Pappa <3

9 år sen!:(

Idag är det 9 år sen min älskade morfar gick bort ! :'( Och jag saknar dejj massa!

Du var alltid så glad <3

trött haha.

Midsommar vart lugnt hemma hos åbergs med lite folk, grillade och drack gott ! :) Härligt, kubb och grejer ! :)

Igår så tog vi det bara lungt, käkade jätte god mat hos älskling <3, sen skutsade han mig till jobbet! :) Inte alls mkt folk så det gick ganska så segt, men fick träffa Lina så <3, tack för stenen gumman ! haha :D fick en sten som var formad som ett hjärta! du är för söt!

Idag var det att gå upp tidigt, segt eftersom jag kom hem vid halv 3 igår.. men det gick, åkte till andreas mormor och firade hans moster och pappa! :) God mat igen, mumms ! haha ! :)

nu ska jag nog ta och vila en stund, sen bär det av till Jessica och jonas ! :):):):) !

Har tyvärr inga bilder från midsommar ! :(

Men hade bäst !
Ciao
Kärlek till dig !

4 år och 5 månader har du funnits i mitt hjärta och liv, och mer kommer det bli ! <333

midsommar

GLAD MIDSOMMAR FOLKET :D

torsdag :)

Det blev att vi sov över hos jessica och jonas sen ;) , underbart att vara där hela dagen, andreas och jonas höll på med bilen och jag umgicks med syster och lekte med olivia  <3 :) vi stannade där till typ sju idag, sen åkte vi hem och pratade lite med mamma och pappa, sen åkte vi till hampus där även mårten va ! :)  sitter fortfarande här, klockan tjugö över tre.. haha ! :) Borde kanske gå och lägga mig snart! haha

i morgon äre midsommar och vi bestämmde idag att vi skulle va hos hampus och grilla med dom och lolla och alla :D blir nog kanon ! :)

Men verkar det som att vi ska åka hemåt, och då kommer jag somna direkt ! :) haha...

hade bäst!
ciao
Jag älskar dejj <3

tisdag :)

Hur trevligt som helst hos jessica som vanligt ! :) va där ganska så länge ! :)
sen efter det så åkte jag till hampus igen :) där även baby och mårten va ! :) tiden bara flyger iväg när man är här :D.

idag fick jag även reda på att det ej gick att laga min dator, så jag beställde en ny idag! :D plus att svärfar skulle köpa en grej från samma ställe så han betalar frakten ! Tack världens bästa svärfar! :D , så nu går jag och väntar på att den ska komma :D , haha ! :D ojj  va jag är trött.. haha , men ska åka hem snart! :)

I morgon blire jessica och jonas igen :D älskling skulle hjälpa till och laga en jonas bil ! :)

Hade bäst!
Ciao

Tisdag.

Sov vääldigt länge idag :) Vaknade precis, hehe eller vaknade en gång först när älskling åkte iväg, han skulle fixa massa <3.
Snart ska jag ner och käka och göra mig iordning sen ska mamma pappa och jag till Jessica och jonas :D , finns på mobilen om det är något ! :)

Hade bäst
ciao
<333

söndag :)

Idag äre söndag, eller nu är det igentligen måndag, och det känns som fredag, fast utan att jobba! :) hehe jag bara njuuuter av sommarlovet! :) Nu sitter jag hos hampus med honom mårten och andreas:) alltid lika kul !

I morgon blir det stan med älskling <3:) han ska köpa lite kläder så får jag se om jag hittar något :)

Nästa helg är det midsommar!? redan.. haha jag har ingen aning om vad jag ska göra, men det blir väl ta det lungt, ska jobba på lördag med lina baby <3:) hehe:)

Men nu ska jag lämna tillbaka dator t mårten, fick låna den lite, får nog tillbaka min dator i veckan, läängtar ! :D :D

Men men , ska dra mej :)
Hade bäst
Ciao

Fy fan vad jag saknar dejj !!!! <3333

bilder :)

Jag är dålig på att skriva så ni får lite vad jag gjort i bilder i stället :)


har varit hos jessica, jonas och Oliva , olivia ser ut som en liten björn <3

suddig bild, men så söta ni är mina sötnosar <3

gungar :)

Min kusin Sebbe tog studenten! Grattis ! :D , jaaag har bara eeeeeettt år kvar! haha

kusiner + morbror och moster :)

Igår jobbade jag, Ronny Lundin spelade, linas pappa, och lina och jag har svårt att stå still alltså! han är sjukt bra! :)


Det var lite bilder :) Nu ska jag vara social med pernilla som är här :) sen blire åka och jobba igen! :)

Hade bäst alla ! <3
Ciao

Sommarlov ! :D

Det är sommarlov, och jag är lycklig ! Hoppas det fina vädret kommer snart med ! :) då skulle det bli ännu mer perfekt! tjoohoo

<33

hejja sverige :)

4-0 till blågult! det är så det ska se ut ! :D



söndag.

vaknade sent idag, skönt att soova :), andreas åkte hem nästa direkt och skulle fixa med lite saker hemma, så jag satte igång att städa lite:) nu har han kommit till mig igen och hjälpte mig med det sista ! :) äntligen ser man att det är ett rum igen, haha pinsamt innan juh ! haha
bara en vecka kvar i skolan nu guuuud så underbart ! inte ens en hel vecka, och jag är för den delen inte ens i skolan , utan på praktik ! :) skönt !
Nu ska vi ta en dusch sen ska jag nog försöka sova så jag är pigg i morgon ! :)

Hade bäst!
ciao

trött. haha

dålig uppdatering som vanligt, haha !

men i fredags så åkte jag till Pernilla :) gick på stan och grejer, sen gjorde vi tacos mums! sen bar det av och jobbade, gick bra! :) sen skutsade Nathalie hem mig! TAck och grattis till körkortet gumman !!! <33 kom hem och sov :)

Idag (lördag) så väckte mamma mig vid halv tolv, käkade frukost och gjorde iordning mig sen åkte vi ner till mormor i smålan som fyllde 70 idag GRATTIS MORMOR <3333 va där med nästan hela släkten så jag har fått höra " Oj vad stor du har blivit" i stort sett hela dagen ! haha , sen skutsade mamma och pappa mig till jobbet :)
Kom precis hem från jobbet nu , är jätte trött och ska Äntligen få krypa ner brevid min Älskling som jag har saknat massa! :)

Som gott allihoppa :)
Ciao

Grattis till körkortet <3

Jag Älskar Dej <3

premiär doppet !

Idag tog jag första doppet i svartån ! det var väldigt skönt eftersom det var så himla varmt ute idag. så det var väldigt lockande! doppade tillochmed huvudet ^^ haha.

har inte mycket mer att skriva mer än att jag ber till gud att detta underbara väder håller i sig ! :D

hade bäst
ciao