when nothing goes right..go left.

Detta hära med att blogga har jag konstaterat att det är ju inte riktigt min grej..
Jag vet inte riktigt vad man ska skriva om.. många säger att en blogg är som en dagbok.. men jag vet inte riktigt om jag ser det så.. jag var en sån där tjej som verkligen försökte skriva dagbok när jag var mindre.. men det gick inte heller så bra... skrev väl några sidor i månaden.. 
Men när jag tittar tillbaka på gamla inlägg, så är det ju kul att ha dom där, att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde då osv..
men finns det någon gräns på vad man ska skriva? 
"Kan" man skriva ut om den ångest man går och bär på, utan att man riktigt kan sätta fingret på vad det beror på..
"Kan" man skriva ut hur mkt jag saknar dom människor som inte längre finns vid min sida, eller "missar" jag då dom som faktist finns vid min sida....
Vad är okej att skriva om? 
Ibland önskar jag att jag kunde skriva ner allt som far omkring i mitt lilla huvud, för ack vad mkt det är emellanåt.. som inte ens behövs att lägga den energin på att ens tänka på..
Att få ner det på ett papper.. skulle det försvinna ur mitt huvud då?
Vill ju inte heller låta som en missnöjd liten fjömp som aldrig är nöjd med ngt.. För nöjd, det är jag! 
Men varför kan man inte få bort alla dessa tankar för då?! och varför bryr jag mig ens om vad andra skulle tycka och tänka.. eller vad andra tycker och tänker om mig..
Varför är det så lätt att tänka att detta ska jag inte tänka på mer, men att jag ändå kommer på mig själv , att jag just sitter och tänker på just dom tankarna..
Man ska inte behöva vara 20 år, med dessa tankar, det finns så himla mkt annat att tänka på.
Så vad kan jag nu konstatera?
JO, att jag inte blivit ett dugg smartare av att skriva detta.. är det då ett tecken på att jag återigen bara ska låta tankarna stanna i mitt huvud, och hoppas på att så småningom blir det så mkt, så att allt sakta men säkert försvinner ur huvudet..? Who knows..bevisligen inte jag.
Nu låter jag som en missnöjd fjömp, så nu lägger jag ner detta! :)