Pappi <3

Jag visste att du skulle klara det ! Du är så jävla stark! Fan va stolt jag är över dej ! <3 Älskar dejj mest ! <3

Så jävla bra är du ! <3

söndag

söndag igen, brukar inte gilla söndagar, men efter denna helg så gillar jag denna söndag! Fredag var underbar, lördag med, så idag känns allt underbart! fast jag ska upp tidigt i morgon, va i köket en vecka till så känns allt underbart! För jag har mina underbara vänner där! Dom bästa som finns! Och så har jag min älskling hos mig just nu! Gud vad jag älskar detta!

nu ska vi se på film jag och min älskling!

Känner mig lyckligare än på länge!

långpanna

Körde långpanna i skolan idag, va i skolan mellan 8:00-22:30, så känns lite sådär att man ligger klar i sängen nyduchar och så vid tjugo över elva.. haha!:) men kvällen gick fort och jag hade faktist kul!:)

helgen däremot blir ännu bättre! Fredag ska Andreas och jag köra mamma och pappa t konsert sen laga mat och grejer, sen hämta dom! allmänt mys! sen på Lördag kommer mina älskade saknade systrar hit! så hela familjen blir samlad, händer tyvärr inte så ofta längre! så det ska bli riktigt kul! :)

men nu ska jag sova, skola i morgon med!

vi säger så, så länge!
hade bäst

Obeskrivlig kärlek <3

minnen<3


Fick en bild av Nellie på oss när vi va små, och herre min skapare vad minnen man fick upp i huvudet.
Det är helt sjukt, första gången jag träffade denna flicka va hon 2 dagar gammal, sen har vi växt upp ihop, våra föräldrar var bästa vänner och jag och mina syskon och hon och hennes syskon vart som syskon hela bunten! vi är ganska jämngammla med, och vi tog väldigt mkt hand om varandra! Vi trodde helt ärligt att vi var kusiner i många år. hah!:)

Vi var hos varandra hela familjerna varje helg! varannan hos oss och varannan hos dom! vi gjorde i stortsett allt tillsammans! Ett speciellt minne har jag när vi båda familjerna skulle t Danmark och vi barn fick välja på att gå på Tivoli eller gå på Zoo, alla ville på Tivoli förutom Nellie.... hon tjöt och tjöt ( vi kanske va 6 år ) så det vart Zoo.. haha Anton (hennes bror) och jag gav igen genom att sjuna en textrad i någon gammal låt, minns ej låten, vi sjöng den i stort sett hela vägen hem sen.. haha!

oj va minnen jag har mig er Familjen Billgren, det är helt sjukt!

jag är den till höger, som ser ut som en kille..

HIPP HIPP

HURRA :D

Grattis på födelsedagen "lillebror" ! Hoppas du haft en toppendag! :)


Hipp hipp

HURRA:D

Grattis på födelsedagen världens bästa älskling! :D <3



Älskar dej <3