I put my hands up in the air sometimes

Kändes lite coolt att man kunde gå 5 min innan man började jobba igår, i stället för att försöka fixa skuts i en vecka innan.. så STORT plus till det ! Kvällen på jobbet gick bra, tiden flöt på bra! :)
Idag är jag ledig från hålet och ska till två jobbarkompisar Nathalie och Josse !  det kommer bli nice! Snart kommer malin med, då blir det fart i lägenheten! Nu ska jag föna håret , ta ett glas grogg till och tagga!


hörde jag skål?! SKÅL sa jag ! ;) ses i dimman !

I en värld så olik alla andras.

Vaknade efter 5 timmars sömn.. av att dom bygger om utsidan på så dom började borra vid typ halv åtta.. men men , ska slänga iväg lina på en intervju snart sen hoppas jag på att få somna om några timmar! :D , lina tar med sin dator vilket betyder att jag blir utan internet igen :( haha. men det löser sig nog ! :) Micke kanske kommer förbi med ett mobilt bredband sen ! Håller tummarna!

vi säger så, så länge.

En bister verklighet med spruckna sömmar.

Ensamheten är inte min grej. är väldigt glad att Lina kom hit ikväll. visst jag trivs verkligen i min lägenhet! men som sagt så planerade jag och andreas så mkt att vi skulle flytta ihop osv.. och nu sitter jag i min egna lägenhet.. allt gick så fort! jag får ofta frågan " är inte du och andreas tillsammans längre" Nej det är vi inte, vi har inte varit det dom senaste 3 månaderna.. Men jag älskar honom verkligen och han är som min bästa vän! Vi gled ifrån varandra. Men jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaka till varandra, för som sagt så älskar jag honom väldigt mkt och vi försöker hitta tillbaka det vi hade! Jag har aldrig älskat någon så mkt som jag älskar Andreas! har älskat denna underbara människa i nästan 6 år! och jag saknar honom något så grymt i helvete! Och jag kommer kämpa för honom! Jag vill inte leva utan honom.

jag tror inte många orkar läsa allt jag skrev, men jag behövde skriva av mig!

Och är så tacksam över alla underbara vänner som tror på oss och tror att vi kommer lösa detta, och alla som funnits där när jag inte vet vart jag ska ta vägen eller vad jag ska säga ! Ni är guld värda! <3

Du är det bästa som har hänt mig <3 Jag fungerar inte utan dej <3 jag tror vi kommer klara detta!! <3<3


I mina ögon är du det vackraste som finns! <3

Mjölbybo :D

flytten blev tidigare än planerat , flyttade igår ! :) trivs i min lägenhet.. det värsta kommer bli ensamheten.. men har inte varit ensam mer än att jag sov igår hehe :) just nu sitter lina här ! hon ska sova här ! :D det gillas till tusen ! :D hon tog med sin dator så jag fick kolla lite :D hihu, jag har inte internet än.. känner mig halft handikappad.. haha!

men nu ska jag vara social ! =)

I walk the line

Jobbet i lördags gick betydligt fortare och var mkt roligare! Pernilla jobbade också, jag stod i baren.. fuuuullt med folk! så ja, tiden flög iväg!
Andreas körde hem Pernilla efter jobbet! så snäll som han är! :) , sen åkte vi hem t mig och myste, pratade sen somnade jag som en stock !

Söndagen spenderades hos Andreas. bara tog det lungt och bara va!:)

Idag så var man uppe med tuppen , va och hämta anställningsbevis på parken och lämnade det på Bostadsbolaget! Så nu väntar jag på kontraktet!

Försöka sova snart! i morgon blire Malin !<3


Det här blir bra!

sometimes i don´t understand.

Hemma från jobbet, snällaste Andreas körde hem mig! tack så jätte mkt för det! snart behöver jag inte krångla med att fixa skuts till och från jobbet, det ska bli riktigt skönt! Börjar bli riktigt jobbigt att behöva fråga Andreas så mkt om han kan köra! men så underbar som han är ställer han ju upp ! <3

Idag var det inte alls mkt folk på jobbet.. men det blev väldigt mkr bråk.. jag förstår inte att det blir mer bråk när det är lite folk ?! Det bästa va ju nästan när chefen ringde polisen och ville ha ner dom för att så många bråkade och polisen frågar om det är akut?! Nej, han ringer bara för han tkr det är skit kul.. det har ju inget med att folk slåss och säger att dom ska döda varandra?! nejnej.. ja herregud.. folk asså..

Men nu ska jag väl försöka bli trött så man kan somna snart.. kl är ju ändå snart halv 5... I morgon hoppas jag på Mindre bråk och Mer folk! ja, det satsar vi på tkr jag ! =)

vi säger så, så länge!

natti natti ! =)

tiden går fort ibland

Sitter hos hampus, han sover som en stock och assistenterna inne hos Linus sjunger singstar för fulla muggar! haha.
Åkte från syster vid halv 3, mamma kom och hämtade mig, vi rensade lite och kollade vad jag kunde ta med mig när jag flyttade! lite känslor blev det.. menar packa ner 19 år i kartonger, och så är jag ju sista barnet ut, så blev lite känslor, men det känns bra nu! :)

Nu ska jag pallra mig in i duschen sen fixa mig sen knalla ner till jobbet! Brr så kallt! kaaanske väcka hampus innan.. bara för att?! mohahahah!

vi säger så, så länge!

Det går bra nu.

Va och kollade på en annan lägenhet igår, blev kär i den med.. dock va detta en etta men den var väldigt stor för en etta tkr jag ! :) Och går allt som det ska nu med bostadsbolaget osv så flyttar jag redan om 3 veckor.. börjar inse hur fort allt går nu,  och snart ska jag bo själv.. detta kommer nog bli bra! :)

Barnvakt till lillgrabben i natt :) , segt att gå upp vid 7 och få iväg honom till skolan, men jag lyckades, han är ju ganska så självgående så vi hjälptes åt ! :)
somnade om som en stock ända till andreas skulle iväg och jobba, sa hejdå sen somnade jag om igen haha ! ;) Nu har syster kommit hem igen och Emme är här med, dom hjälper mig med allt man ska ha i en lägenhet haha, det är sjukt mkt grejer man ska ha som man inte tänkt på .. haha!

men jag är pepp! Riktigt jävla pepp på detta!

Ikväll kör vi jobb. peppa!

vi säger så, så länge! ;)

dags att bli vuxen.


Im lost whitout you.

Var och kollade på lägenheten, och jag gillade den verkligen! Nu håller jag tummarna på att jag får den ! :) Då skulle jag nog hoppa i taget, för det kändes som att jag kommer trivas där, så fort jag gick in.. Kommer ju bli lite ensamt att bo själv, men har många underbara vänner som sagt att dom ska va mkt hos mig ! :) Och så hoppas jag ju på att Finaste med vill vara där med mig !:)
känns ändå lite konstigt, han och jag pratade så mkt om hur vi skulle ha det i våran lägenhet osv.. och nu flyttar jag själv.. men det ska nog gå bra! :) Jag hoppas ju som sagt att han kommer vara mkt hos mig! :)


Men jag får inte bli för förväntansfull, eftersom jag kanske inte får lägenheten.. men det är svårt att inte bli det... Men nu ska jag försöka lägga alla tankar åt sidan och försöka sova en stund..



Jag älskar dig, du gör mig lycklig! Jag fungerar inte utan dig! <3

Jag fungerar inte utan dig! <3

Somnade inte fören halv 6.. inte bra. gick upp vid två?! nu har jag ätit frukost med syster och försöker piggna till... åker med Andreas när han ska hem från jobbet! sen ska mor, far och jag åka och kolla på en lägehet ! =) . håll tummarna att jag tkr om den och att jag får den!:)

wiihuu.



Sängen känns så stor utan dej :( <3


I ett fotoalbum, där stannar tiden <3

Klarade inte av att vara ensam.. inte idag. så finaste va så himla snäll och körde in mig till Pernilla<3.

men har faktist varit duktig idag med, han varit i Mjölby och uträttat ärenden.. berättade det för Nellie och hon säger "finns det ärenden att uträtta i Mjölby" haha aa faktist ! liiite finns det allt :).

Fått massa jobbtider på Kvarnparken, det gillas! :) men svårt att ta sig in t Mjölby varannan dag ungefär, speciellt ifrån Spångsholm.. längtar verkligen tills jag flyttar. :) , allt kommer bli mkt lättare då.. lättare att ta sig till saker! :) ska in i morgon och kolla på en lägenhet! :) håller tummarna att jag gillar den och att jag får den ! :) hihu!

njae, nu blire te och måndagsmys med syster <3

tiden går fort,lite för fort.

Det har redan gått 3 år sen du lämnade denna jord, du lämnade mig kvar. Jag saknar dig något overhört mkt! Alla minnen, jag vill inte bara ha minnena, jag vill ha fler minnen, jag vill inte att det ska vara såhär. jag vill ha dig här!! Tänder ett ljus för dig Älskade farfar <3. jag skulle göra vad som helst för att få träffa dig igen !

Älskad&Saknad men aldrig glömd!

Vänta på mig tills min tid är inne, då kommer inget kunna skilja på oss! <3.



Jag saknar dig, mannen i mitt liv <3

seeeg.

hej hopp. hemma från jobbet äntligen.. jätte mkt folk, va oftast själv i baren med så hade skapligt mkt att göra hela kvällen.. men tiden gick ju i allfall fort.. och Pernilla och Natalie jobbade också :). nu sitter jag och pratar lite skit med Pernilla innan man ska sova, man är ju aldrig trött så man kan sova när man kommer hem från jobbet.. fast nu är jag gaanska så seg så slocknar nog snart!:) skulle ju haft min Finaste breve mig i natt, men han skulle upp tidigt i morgon och jag vill soooova i morgon hihi:)..

men men , dagen har spenderats med Hela Familjen <3, det händer tyvärr inte så ofta.. men riktigt roligt när det händer, det blir verkligen liv i kåken då.. haha! ;)

njae, nu gick syster och la sig så jag ska väl göra detsamma!:)

Vi säger så, sålänge!

me and my heart we got issues

ooh, äntligen hemma från jobbet. det flöt på som vanligt. allt va i sin ordning, dom som inte vet hur mkt alkohol dom tål. dom som dansar hela natten. dom som sitter och sover efter ett tag. dom som kör med helt idiotiska raggningsrepliker. och dom som bara är och har trevligt. ja, allt va i sin vanliga ordning.
Jätte bra trubadurer med, så tiden flöt på och det kändes inte alls som att kl va 2 när jag kollade på den och vi skulle stänga. med detta kan jag ju faktist sumera min jobbkväll/natt med att det va som vanligt (Y).

Nu ska jag krypa ner i min nya säng! kommer sova som en prinsessa! bara min Finaste som saknas, men honom får jag sova breve i morgon ! =) wiihuu!

njae, nu ska jag försöka sova lite så jag inte sover bort hela dagen i morgon. syster och lillgrabben kommer ju i morgon! :D


puss och god natt!

Te, godis och härligt sällskap!

Sitter just nu med en stor kopp te, lite godis och en underbar syster. kan det bli mkt bättre en torsdagskväll? nej jag tror inte det, för jag stormtrivs just nu!

I morgon åker min babysiss till värmland och ska jobba, hon är duktig hon. men vem ska jag nu kolla OTH med, äta nudlar med och prata timtal om helt onödiga saker?! tur för dig att du kommer hem snart igen!

i morgon blire lungt hos syster hela dagen, sen blire jobb i vanlig ordning.. det är ju fredag?! hihu.


hörs då.

Oslagbart <3


Boorde kanske varit liite mer vaken i skolan..

Ojojoj.. jag skäms. jag hjälpte min systerson på 9 år med läxorna förut.. och han frågar mig vem gustav vasa var?! det stod helt still i skallen alltså.. och hade ingen dator i närheten så kunde ju inte googla.. haha men efter mkt om och men och lite slagsmål i skallen så kom jag ju i allafall fram till att han var en kung. poäng till mig. fem poäng till min systerson som redan innan mig visste vem han var och kommentaren var " jag förstod att du inte skulle veta det moster" . tack för den skitunge. men jag älskar dig liiika mkt ändå!

haha. känns som jag kanske bara skulle gå och lägga mig ungefär. men njaeeee.

hörs då.

när ångesten tuggar tätt, ja då faller man så lätt

Bra meli. somna gärna 21.30, och vakna vid 22.30.. braaaaaa.. nu kan jag ju inte somna om.. men det är ju rätt så roande att komma på när finaste ligger och sprattlar i sängen... undra om han drömmer att han springer?!

Igår blev det Hockey med älskade syster.. vet inte vad LHC höll på med i första perioden.. men dom vann juh på straffar sen! :)

Finaste kom och hämtade mig efter matchen så snäll som han är, väl hemma finns det ju inget att göra som vanligt och jag skulle även sova själv.. rackarns.. haha!

men somnade tillslut...

I morgon bär det av in till syster igen :) för vårat vanliga torsdagssim! sen blire nog stanna där till fredag! :) Gillar´t! ;)

njae, nu ska jag krypa ner breve finaste och pussa lite på han! :D

vi säger så, så länge! :)

jag var jesus för en dag, nu vet jag inte vem jag ska va.

Människor som känner mig vet att jag verkligen inte tycker om att sova ensam.. så igår åkte jag in till åbergs och sov där, hade deeptalk med "bror" ett behövligt sådant. älskar dig för det. somnade väl framåt 05.30..

Åkte med hem med Andreas när han åkte till jobbet vid 10.. somnade som en stock när jag kom hem och vaknad vid 15.30...?!    Andreas skulle sovit hos mig i natt.. men han va så trött så vi skulle ta det en annan dag.. och dom människorna som känner mig, sover jag helst inte ensam.. så åkte in till min syster och sover här i natt.. det gillas! trivs verkligen i hennes sällskap ! <3 , och nu håller hon på att rensar sitt kök, och jag får massa med behövliga saker jag inte ens tänkt på att man måste ha.. haha, kanon juh!

Nu ska vi se en film sen kanske soova, vill inte somna liika sent som igår.. eller i morse.. haha!

I morgon blire Hockey med Syster! TAGGA ! :D

vi säger så , så länge ! ;)


Ooh happy day!

jaaaag har fått tillbaka min dator.. allt funkar på den nu ! jag är överlycklig! men det är nog inte stackars Micke som har slagits med min dator och fått den att funka! haha.. men nu funkar den igen !

men allt är borta på den :(... bilderna från studenten..balen..turkiet.. allt! men men jag har ju en fungerande dator! hiihuu! :D lyckliga mig. heter det så? lyckliga mig? jaja. jag är glad.=)


helgen gick jätte bra på jobbet!=) syster jobbade med, och jag stod i baren. det va riktigt roligt.

nu ska jag nog försöka sova så jag inte sover bort hela dagen i morgon..


vi säger så, så länge


nej, jag kan inte lägga upp någon rolig bild.. för har inga bilder... mohaha!

vi syskon sundberg..

är inte riktigt som alla andra alla gånger...

Är ju som sagt hos min syster pernilla.. vi blev sugna på chokladbollar.. men pernilla hade inget strösocker hemma.. så då får jag den briljanta idén om att vi ska "mala" ner bitsocker till strösocker.. Sagt och gjort! nu, 1 halv timme efteråt.. när vi är klara med det så kommer vi på att det inte finns ngt pärlsocker.. (Y). men detta kommer nog gå bra ändå! se hur dessa chokladbollar smakar..

nu ska jag "kleta" smeten! :D


tjo fadderittan Lambo! ;)

it feels bad now, but its gonna get better.. someday

Nahej, om man kanske ska ta tag i att skriva när man har en blogg kanske?! men vet ju inte vad jag ska skriva och vad som är intressant att veta.. men vi kör väl ett försök så får ni väl skälla på mig om jag ska sluta igen ! :D ..

Sitter hos älskade syster nu, har varit i simhallen hela dagen med henne och lillgrabben! busat galet! <3..

sittter och letar lägenhet nu, flyttar så fort jag hittar en... hur då tänker ni, du har ju inte fast jobb? Nej det har jag inte.. men snälla föräldrar (Eller föräldrar som vill ha ut mig) HAHA.. så dom ställer sig som borgensmän och hjälper till med hyran! har ju trots allt tim anställning på 2 jobb så lite pengar får jag juh faktist in. och just nu känns det som jag inte har så mkt till val än att flytta ifrån spångsholm... har ju inget körkort så tar mig knappt till jobben.. så jag hoppas på att jag hittar en snart! =)  önska mig lycka till ! ;)


men dt va väl allt från denna gång.. skönt att skriva av sig lite må jag säga! så ja, kanske fortsätter... om ingen skäller på mig.. hihi :)





lägger upp denna underbara bild från en av min och andreas promenader i somras! saknar sommaren ngt grymt! vill inte ha detta äckliga väder.