mot huvudstaden.

Sitter i bilen med älskling påväg till stockholm.. han skulle hämta och lämna lite grejer och snäll som jag är hänger jag med och håller sällskap! =) plus att då hade jag ngt att göra så jag inte sov bort hela dagen..:) , jobbat galet i helgen.. trött som ett as är jag , i både huvud och kropp.. men det kommer kännas skönt när lönen kommer sen ! =) .. nu börjar jag må illa, eftersom jag suttit och stirrat ner i datorn ett tag nu.. i ställer för på vägen.. haha ! så ska nog stänga ner nu och kolla på vägen ! :)^


vi säger så, så länge! :)

and he kiss me to the morning light <3

Blev himla tråkigt utan internet i lägenheten kände jag, tillslut fick jag panik eftersom jag kom på mig själv med att prata med mig själv?! så snäll som han är min älskling så körde han in mig till lkpg , där köpte jag ett mobilt bredband och en dator! :D , älskar min nya dator.. min förra hade sagt sitt.. det blev bara mer och mer irriterande att skriva utan en R knapp... haha..

skulle ha jobbat idag, kom till jobbet.. och då hade gästerna avbokat och det hade visst min chef glömt säga t mig.. tack för den! det var bara att gå hem igen.. tur att jag inte bor så långt därfirån.. men jag behövde verkligen pengarna.. men nu blire mer tid till att umgås med Nellie, som är hemma i Sverige ett tag! :) <3

i morgon kör vi på igen.. jobbar 14.00-02.30.. yeey. hej död meli. men det kommer nog gå kanon, löne helg så kommer sääkerligen vara fullt med folk på höölet!

njae nu kommer min nellie snart :D

vi säger så, så länge! :) <3


jag har blicken emot en ljusare mark.

hejsanhoppsan.

uppdateringen är inte den bästa i vanlig ordning.. har jobbat, vart sjuk och jobbat ungefär!:) och träffat min underbara, min älskade älskling och sagt hej då till underbaraste nellie som åkte till Norge..

snart blire nog ännu dåligare uppdatering.. mitt internet försvinner.. har lånat det av en jobbarkompis ett tag.. men kanske ska ta tag i att kaaanske lära mig blogga ifrån telen, hmm.. kaaaanske sa jag..

men nu ska jag krypa ner i sängen kl är ju trots allt tjugo i fyra.. och det är en dag i morgon med..


vi säger så , så länge!


Älskar min underbara andreas <3

Jag slutade aldrig hoppas!

Jag finner inga ord, jag är oerhört lycklig! Vi klarade det!  jag slutade aldrig Hoppas, jag slutade aldrig tro, och jag slutade ALDRIG att älska dig! jag fungerade inte utan dej, du är min andra halva! och vi klarade det! vi klarar allt tillsammans! we belong together! ooh jag är nog världens lyckligaste just nu ! Jag älskar dej så obeskrivligt mkt, och jag har älskat dig i snart 6 år.. och jag kommer alltid att älska dig! <3. du är så jävla bra!

tillsammans klarar vi allt ! <3 Du är så jävla underbar! <3<3<3


det går bra nu.

jobbjobbjobb.

jobbade hålet fredag, cloetta+hålet lördag, och igår parken! I morgon kör vi igen på parken. skönt att komma igång att jobba! men så håller jag på att sjuk med. afyfan! det orkar jag inte med!
va ledig idag, dagen/kvällen spenderades med Malin & Nellie! :) underbart!

Igår kom andreas hit efter jag jobbat, lagade mat, kollade film och bara myste! underbart! :D <3.

nu sitter jag ensam i lägenheten igen, känns extra tomt när man haft folk här i flera dagar..
men blir nog att krypa ner i sängen och sova så man orkar jobba i morgon, och Inte blir sjuk!

vi säger så, så länge!

härliga dagar! :)

Direkt när jag kom hem efter att ha varit hos mor och far kände jag direkt hur mkt jag saknar tystnaden som är där..

Igår åkte jag till syster med lina, åt god mat och drack gott och hade allmänt trevligt! :) Andreas kom och hämtade mig så söt som han är, gick till Åbergs en stund och va där innan jag knalla hem till mig och slockna som en gris!

Idag kom syster till mig, lagade mat och kollade film:) sen gick vi ner t hålet och kolla Hockeyn och så kom Lina med ! :) underbart att skrattade som bara den, det var riktigt kul att få dra på smilebanden igen ! :)

Syster åkte precis, och jag ska nog diska, sen sätta igång en film! :) I morgon kör vi jobb igen ! :D

vi säger så, så länge!


Oooh happy face ! :D


Hos mor&far <3

Underbar dag/kväll hos mor och far <3. Rensat bland deras vinylskivor, hittade massa med Johnny Cash som jag ska ha någonstans i min lägenhet hade jag tänkt. kollade även i min "babybok" en sån där bok mamma och pappa skrev i massa under min uppväxt.. första ord osv. dom började nog då inse att jag flyttat och blivit "stor" mkt känslor ikväll.

Ligger nu i gästrummet.. mor&far har ju tagit mitt rum eftersom det var störst.. så nu ligger jag här, känns overkligt. men ändå bra faktist!

i morgon kommer jessica, jonas och minigangster! <3 . dom ska hjälpa mig med hyller och grejer hemma hos mig. det kommer bli kanon när allt är klart!

nu ska jag försöka sova lite. i min gamla säng. i gästrummet.

Jag älskar er <3 ni är det bästa jag har ! <3

when I see you face.

Måndag redan?!
Lördagen blev inget annat än Kanon! hade riktigt kul! :)
Igår mådde jag som jag förtjänade.. men lyckades tvätta fast mitt huvud kändes som att det vägde 15 ton.
Resten av gårdagen spenderades i sängen med massa filmer.

Idag åker jag till mor och far i Spångsholm. dom är lediga så passar på att åka dit och mysa lite! blir nog kvar där över natten! :)

Nu ska jag packa lite grejer sen åka!

vi säger så, så länge!


Underbara vän <3