tisadag

hejhopp, skoldagen vill jag inte ens prata om, usch säger jag bara, och stackarns min tå ! :(

Kom hem, gjorde inte mkt nytta, sov typ hela dagen, vaknade vid sju, käka, sen kom elin en sväng :)

Nu ska jag se desperata hemmafruar :)

Hade bäst

Caio

Idag skulle min älskade Morfar fyllt 75 år, grattis ! Saknar dejj sjukt mkt ! <3333

sovdags

Dagen spenderades i andreas bil till åtvidaberg och tillbaka, vi körde tobbe han skulle hämta några grejer :)

Nu ska jag gå och duscha och gå och lägga mig, efter att ha pratat med elin i 1 timme och 20 min ;) hehe, snart fyller lillfisen 18 år, ojojoj va tiden går ;) nu blir du snart stor du Elin pelin bananskal ;) <33

hittade en bild, här va vi inte katigt stora du ;) <33 haha


söndag

Hann inte skriva igår , dagen sprang förbi, ute i solen hela dagen med andreas <3, sen var det dags att åka och jobba, började klockan nio, och kom hem tjugo i fyra, så orkade inte skriva när jag kom hem, då somnade jag nästan på en gång :) men tiden gick jätte fort på jobbet, och det va skit kul :)

Nu ska jag göra iordning mig, sen ska vi till åtvidaberg , finns på mobilen :)

hade bäst
Caio

från i fredags, andreas och jonas :)



Jessica, hmm, vi är inte lika ! haha ;)



äntligen fredag.

Äntligen freeedag! Woohoo, efter en jobbig dag med två man kort i serveringen så kom jag äntligen hem, där min älskade syster och hennes danne va här! Satt ute i sooolen, sen kom även min andra älskade syster och hennes jonas och deras olivia, vart mys med grillat, kubb och massa prat, jag älskart verklige, blir så glad när hela min familj är samlad ! <3
sen på kvällen kom även Carro och micke förbi en sväng och pratade lite :)

Nu ska jag och andreas sätta på en film, sen ska jag sova, är helt slut i kroppen.

hade bäst!
Caio


färgat håret:)

Stressig dag i skolan idag, varenda bord va fullt och lite till ungefär, men jag tyckte det gick helt okejj.
Fast idag har jag inte haft ngn bra dag igentligen, först snoozade jag på tog för länge, sen brände jag mina mackor, så jag sket i det, sen missade jag min buss. haha

Men efter skolan så vart det bättre, när jag väl kom hem, då kom Elin hit och hjälpe mig att färga håret:) Tack så jätte mkt <3

Men nu ska jah dra och göra ngn nytta:)

Hade bäst.
Caio

i morgon får jag äntligen träffa en av dom :) <33


tick tack tick tack

Nu tycker jag Greys anatomy ska börja, haha ,, vilka ska bråka idag, vilka ska tycka om varandra idag, mc dreamy och vad alla kallas^^ haha, varför blir man så besatt av ett tv program, samma sak med One tree hill ju^^ haha, det är nästan läskigt. haha


onsdag.

har varit jätte förvirrad i två dagar nu, igår fick jag för mig att det va onsdag, och idag trodde jag det va torsdag, bra när man ska läsa upp menyer för folk som ringer till restaurangen, bra meli ! inte, får skylle på det fina vädret?! haha.

Alla boed fulla idag ! och alla i serveringen va nöjda när vi gick hem ! gick kanon hela dagen ! (Y)

Idag när jag kom hem från skolan har jag inte gjort så himla mkt till nytta, har vilat mest, men nu sitter jag ny duchat och har precis stoppat in en snus ! :) kanon. hehe.

Men nu kommer jag inte på ngt mer att skriva, i morgon har vi med alla bord fulla, meli är en glad hovmästare, och mike va med glad :)

Hade bäst!
Caio



" jag är som jag är, för jag inte blev som jag skulle " haha.

så sant

När jag kom hem idag så hittade jag två tidningsutklipp på anslagstavlan som pappa hade klippt ut, dom är så sanna, och värda att tänka på.

" Livet är ingen generalrepetion. det pågår här och nu "

" Livet är inte lätt, och ibland är det svårt att få vardagen att gå ihop. Men om man inte kämpar så kommer man inget vart. "




måndag.

denna vecka är jag hovmästare i skolan :) det gick jätte bra, och är jätte nöjd med serveringen jag jobbar med! har jätte kul, så dagarna går jätte fort! :)

Efter skolan åkte jag, mamma och pappa till jessica och hälsade på :) alltid kul <3

nu sitter jag här, ska se csi snart! :)

Hade bäst.
Caio


söndag

Vaknade av andreas klocka, han skulle iväg och jobba, men jag somnade om igen :) hehe vaknade vid 11 typ, idag har jag bara tagit det lungt, städat och hjälp mamma att handla och så :)

Och nu så hjälpte jag mamma att ta upp pappas säng igen :) så nu kan han gå hyfsat bra i trappen så han sover uppe igen :D och så får farmor komma hem från sjukhuset i morgon ! :D jag är lycklig!

Men nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

hade bäst.
Caio
Älskar dejj pappa <33

helg :)

Hann inte skriva igår, hehe men igår så gick jag till hampus efter skolan, där det blev att övningsköra för första gången :) gick ganska bra tror jag :) hehe, sen hem till andreas och grilla, muummmss, sen tillbaka till hampus , åkte hem vid halv två, somnade direkt! haha

Idag Vaknade jag ganska så sent, sköönt :), åkte in till mjölby och kollade lite på lastbilsutställningen, sen till Lina och stefan :) va där en stund, sen så vart det dags att jobba, kom precis hem där ifrån, gick jätte bra ! :D

Men nu är jag jätte trött och mina fötter värker, haha så ska sova:)

Hade bäst
Caio


en trött meli..

Jobbig dag i skolan, storstädade hela köket och alla kylar, blää, men måste göras, men slutade vid halv tre :), åkte hem, kollade lite på tv, sen gick ut och gick med elin, haha jag typ joggade medans hon gick! haha, men skönt var det:)

Nu ska jag krypa ner och vänta på att andreas kommer, så jag äntligen får somna i hans famn! <3:)

hade bäst!
caio

Jag saknar mina systrar <3


stressig dag !

Idag i skolan va det sjukt stressigt, mat som tog slut, och elever som inte vet vart fan man ställer disken, menar disken ska väl inte stå i fönstret?!
aja, trött som fan kom jag hem , tog en power nap (stavning), sen gick jag och elin ut och gick , ganska så långt faktist :), hängde med henne hem en stund, tog en power nap där med...haha. såå himla trött jag är. haha , men nu sitter jag här, har tagit en lååång skön dusch ! efterlängtat! :) haha.

Men nu ska jag bädda iordning min säng och krypa ner, sen se på Greys Anatamoy :)

Hade bäst
Caio

Jag saknar dejj :(<33



tillbaka till skolan ,

Hej hopp,

Upp tidigt idag, blää! ville bara ligga kvar brevid min älskling <3, men det var bara att ta sig upp , och gå t skolan , va i köket idag, så tiden gick fort:) , men jag och matilda stod och skar 70 kg falukorv :O, haha. men det fick ju tiden att gå i allafall, hehe. efter skolan så körde andreas och jag hem tobbe till honom, sen åkte vi in t stan och jag handlade två par skor ! vilket var väldigt behövligt ! haha. men nu ska jag gå och vila lite, är jätte trött och har ont i huvudet och mår illa :S :(

men ha det bäst!
Caio

haha

keep on fighting <3

Jag vet att du klarar det här farmor <3 Kämpa ! <333




sista dagen på lovet =/

Har inte skrivit på ngra dagar nu, men i förrgår till igår så sov jag hos elin:) , och igår åt vi frukost på deras altan, hur härligt som helst, nu känns det verkligen som det kommer bli vår, och ingen mer snö! härligt!

Efter jag gått hem från elin så duschade jag sen bar det av hem till lina och stefan :) , där vart det god mat , vin och bingolotto :) hehe, jag vann som vanligt ingenting, men lina j*vel vann 100 kr :) , kul för henne :) ,hehe, grabbarna somnade ganska tidigt men lina och jag satt och kollade på film och drack vin :) så somnade väl vid halv 2 typ :)
va tyvärr tvunga att åka hem tidigt idag, för andreas va tvungen att laga sin bil, han hade tillgång till ngn verkstad. hehe, men han ville att jag skulle sova där i natt, men får se :)

men nu ska jag ut och hjälpa mamma i trädgården :)

hade bäst.
caio



Bilder från dopet:)

Här kommer lite bilder från olivias dop :) fotograf: josephine diffner:)

Olivia med pappa jonas:)
















pappa hängde med efter mycket om och men tog han sig in i bilen:)

Olivia, jessica, jonas och gudföreldrarna dessan och samuel :)

jessica, jonas och olivia:)

jessica:)<3

Pernilla, andreas och oliva:)

puss på mina söta syskonbarn <3


Bilderna vart inte så jätte bra när man förminska, men men :)

Hemma igen .

Jag kollade igenom min blogg lite, och konstaterade att jag på dom senaste inläggen har kommiterad vädret, haha borde kanske bli en meterolog (stavning) haha.

Kom precis hem, körde hem pernilla och danne med, underbar dag hos mina kusiner ute i skogen:) härligt, fiskade lite med, men där hade vi ingen tur.. haha.

Och en sak till som va otur va att min kusin sebbe skulle köra iväg med bilen, och tre däck lossnade, det va fel bultar på eller ngt liknande, men som tur va så gick det inte så fort, hehe:)

Men men , nu ska jag kolla om det går något bra på tv, eller ngt:)
Hade bäst.
Caio

En trött azuki :) hehe

freedag

härligt väder:)

härlig kväll igår, med grillat och några cider, i det fina vädret. helt underbart. kvällen slutade med mr and mrs smith, den va bra:), hehe, nu har vi lite brottom, ska till mina kusiner, krille fyller 16 år:) GRATTIS ! så måste rusa.

hade bäst.
caio


Andreas som liten <3 alltså min syster son:)


Olivia :)


Hurra hurra hurra

Grattis svärmor på födelsedagen ! :)

Hääärligt väder ! woohoo!

Ska snart iväg och fira andreas mamma :) , sen bär det vidare till Pernilla <3:) Stannar där i natt och åker direkt t mina kusiner på fredag och firar krille:) Finns på mobilen :)

Nu ska jag duscha.
hade bäst!
Caio

Jönköping.

hejhopp.

April vädret fortsätter, dåligt väder, regn idag och jag blir deprimerad!

Åkte till hampus en sväng :), sen åkte vi till Jönköping, andreas skulle sälja en motor, hehe :) , trevligt va det, men tog låång tid innan vi hittade dit vi skulle. haha, efter vi hade sålt motor och det så åkte vi oc h hälsade på ett snubbe i land rover klubbe, mkt trevlig ! :)

Äntligen hemma nu , trött så nu ska vi sova:)

Dagens bästa.

Andreas: " där kan vi inte åka , där åker båtar"
Melica: " båtar? haha, där ååker flygplan"
Det vi skulle komma fram till va att det var där TÅGEN åkte, alltså en järnväg.. haha!
så kan det gå om man är trötta och försöker läsa en karta samtidigt.haha

hade bäst
caio

Tisdag

vädret fortsätter :) woohoo !

va ute och gick med mamma idag:) härligt! sen åkte jag t elin :) vid typ halv åtta:) sitter fortfarande hos henne....................haha , jag är trött. ska sooova nu !

hade bäst
caio

dagens bästa:

meeli: köp gärna en kattjävel
Elin: nä, dom luktar så äckligt.


hahahahahahahahahhahaahah god natt


fniss på dig din häääst!

Oh happy day!

Hejhopp ! =)

mitt älskade vårväder har kommit tillbaka =), och jag är lycliiiig ! fast det skulle ju vara helt perfekt om det slutade blåsa med, men jag ska inte begära så mkt, för då kommer det väl börja snöa, jag och modernatur är inte bästa vänner direkt ;).

Idag har jag andreas och hans bror varit i linköping och handlade present till hans mamma som fyller på torsda:)

Kvällen spenderasdes Hos lina&stefan :), och det var lika roligt som vanligt ! så himla underbart att vi fyra kan hitta på saker och bara va :), alltid lika kul ! :) hoppas vi ses på Söndag ;)

Känns skönt att ha ngt att göra nästan hela lovet, kommer bli kanon kul fortsatt lov ! :)

men nu ska jag sova!

Puss och god natt.
Caio.

Sjukt underbara människor :)


Hos hampus :)

Hejhopp :)

Saknade det fina vädret idag, hoppas att det kommer tillbaka i morgon:)
Dagen har jag spenderat hos hampus :) , va uppe hos lina och stefan förut med, kollade på film och så :) , trevligt:)
nu sitter jag hos hampus, ska strax åka hem och soova :), och måste säga att det är grymt skönt att det inte är någon skola i morgon ! =), njuter så gott det går :)

Puss&god natt!
Ciao

Jag saknar dejj massa farfar:( <3

dop/ljungsbro

hej hopp :)

Igår va det dop i sommen för Olivia :), jätte fint va det, och jag tror olivia tyckte det var roligast med vattnet, haha :)

efter dopet så hängde farmor, pernilla, andreas och danne med hit en sväng :) sen åkte vi t tåget, träffade malin och ellen där, och det bar av mot linköping, mötte nellie och bea där, sen bussen till björkö, tror ja det hette :), festen va så där, tog halv elva bussen hem , nellie skulle med tagit den men hon stack, så tack alla som höll mig sällskap på sms ^^ <3 :)

väl på station så hämtade Andreas mig <3, åkte hem och jag somnade som en stock ! =) haha

idag vet jag inte vad som händer, men jag vet att det INTE är skola i morgon, woohoo ! :D haha

bilder från dopet kommer jessica ska bara skicka dom :)

Hade bäst
ciao .

freeeedag! =)

Nu äre fredag :) har sovmorgon till halv elva=). men Andreas ringde och väckte mig vid åtta och trodde att han skulle plocka upp mig om en halv timme, men han hade glömmt ställa om klockan på sin klockradio, hahah ;). smartskaft!

Hääärligt väder det är då ! blir så glad ! =) va ute och gick igår, helt underbart!
Hoppas det håller i sig nu !

Men nu ska jag göra mig i ordning :)

Hade bäst!



Du vet att jag ställer upp nu, vi klarar allt tillsammans! Älskar dejj mamma <3

Heeemmmaaa:D

Pappa har kommit hem nu ! YES ! =)=)
När jag kom hem från skolan så satt han i solen och njöt av att vara hemma :)häääärligt ! jag är jätte glad! han var uppe och gick lite smått, men vi har sånt träligt grus så han trampade som i ett hål, fick jätte ont, mamma och jag fick hjärtattack (nästan), så nu ligger han inne i sängen och vilar. stackare pappa! men skönt att du är hemma!

Idag ska jag göra absolut ingenting! :(.haha
eller nu ska jag ner och kolla om mamma behöver hjälp med ngt!

Hade bäst
Ciao !

Just det.

kom på en sak, pappa berättade igår att det hade kommit en tjej till sjukhuset som hade gjort samma operation som pappa (höften) , och hade snubblat på en mattkant hemma, så kulan hade typ hoppat ur eller ngt liknande AJ !
så när mamma och jag kom hem igår så va det bara att ta bort alla matter i huset , hehe :)
hoppas att det inte händer pappa sen , att han snubblar eller ngt liknande:)

men aa Puss&Godnatt::)

keep on fighting pappa <3

Igår åkte jag och jessica och olivia och hälsade på pappa efter hans operation <3, allt hade gått jätte bra, men han hade jätte ont :( , men tyckte han kämpade på bra, men man ville verkligen hjälpa till på något sätt, fast man inte kunde det :( ..
Va där mellan 2-19 <3 mamma kom vid 5 med :) , sen åkte mamma och jag och käkade och sen bar det av hem igen.
myste med mamma, va lite tomt här hemma utan pappa :(

Idag hoppades vi på att pappa skulle få komma hem, men stackaren hade fått feber och mådde jätte illa, så han fick inte åka hem :( , så åkte dit idag igen , men vart inte lika länge idag, för han va jätte trött, och han va tvungen att vila, så vi åkte hem.

Nu sitter jag och kollar på Greys anatomy :) haha.

Aja, ska fortsätta kolla nu :)
Hade bäst
PUSS

(tyvärr har jag ingen bild på dejj pappa, eller har det på mobilen men hittar inte sladden... :( )