sover fiskar?!

jobbar på.. jobbar 6 dagar i veckan ena veckan och 5 dagar i veckan andra veckan.. så det blir så varannan vecka! =) . känns skit bra! testade fiskelyckan idag efter jobbet.. men det gick inte så dära jätte bra.. hmm.. dom kanske sover dom jävlarna! mohaha. är jätte övertrött så tkr typ att allting är skit kul... måste hoppa in i duschen och sova.. jobbar 10-21 i morgon! onödigt inlägg.. jotack jag vet! tjing tjong kalsong.

Ledig idag.

Idag är jag ledig! =) . Veckan har varit fartfylld, jobbar och jobbat. älskar´t! :D Helgen blev lugn.. åkte till mor och far i fredags, körde mammas bil lite grusvägen hemma hos dom! =) som tack så tvättade jag mammas bil ! :D . Spelade fotboll där med, mycket roligt! senare sen kom Krille kusin och johanna förbi, Krille fick körkort i fredags så dom kom förbi! =) Lördagen blev lugn den med, körde andreas chef på kvällen/natten. träffade deras underbart söta hund! vill med haaa! hhaha :D sovit länge idag på min lediga dag.. kanske inte så smart när jag ska kunna somna tidigt.. hehe. vi säger så, så länge.

i won´t give up on you.

det går bra nu. Har börjat jobba ordentligt nu, äntligen ! Började idag, och nu kommer det rulla på ! jobbar nu 2 veckor med ledigt på söndagar. Så idag skrev jag upp mig på min första körlektion! blir den 2a maj. bättre sent än aldrig! =) blev inget långt inlägg idag. haha ska duscha sen sova så jag orkar jobba i morgon! Vi säger så, så länge!

Hos åberg! =)

Det har faktist hänt en del sen jag skrev sist! detta kan bli ett långt inlägg, men skönt att skriva av sig lite. Förra helgen var det full fart! det gillas! Fredagen efter jobbet kom Nellie och lillgrabben så var vi barnvakt, tog det lugnt och spelade spel. Lördagen gick vi upp tidigt, åkte till örebro simhall! fifan så roligt det var där! kommer åka dit igen snart! :D. men kände mig dålig eftersom jag hade haft feber innan.. så sista timmen satt jag och nellie i bubbelpolen och tog det lugnt medans grabben och andreas lekte för fullt! sen hem, byta om, nina hämtade mig så åkte vi och jobbade i 2 timmar typ, gick kanon! :D hem igen , byta om och åka till hampus och fira honom med lite kompisar! riktigt kul, fast vi det läget hade febern kommit tillbaka och jag kände mig död. Måndagen så blev det lungt, vaknade med en tryckande känsla i huvudet... fick sedan näsblod.. då ville svärmor att vi åkte in t akuten, och så blev det! Var livrädd. men det var en bihåla som var igentäppt. så fick medecin! den smakar skit. denna helg blev nästan lika mkt att göra, fredagen kom älskade syster och jimmy till oss, lagade mat och spelade monopol!=) riktigt trevligt! lördag, åkte älskling och jag till omberg, sen bio med john! såg hur många lingon finns det i världen! riktigt bra film måste jag säga! åkte till john sen och spelade monopol! denna gång vann jag ! :D Körde sedan in madde, dennis och rutger till lkpg vid 5.30.. sov gött den dagen sen ! :D Borde kaaanske uppdatera lite oftare, så det inte blir så långt ! :) vi säger så, så länge!