Hemma igen :)

Oj, vad jag är dålig på att skriva... men får sammanfatta lite nu då :)

Torsdags va jag en stund med Elin :) fiskade och lagade mat , vi fick 7 fula fiskar på ca 1 timme! :) sen hem och packa för en liten resa till loftahammar :)
Fredag Andreas kom på morgonen :), väntade på att mamma skulle sluta, sen bar det av till loftahammar :D , fredagen vart lugn, god mat och gott sällskap, trevlans!
Lördag Soov länge:), sen upp dåligt väder.. blää ! vart bättre till kvällen, så vi tog stefans (han vi bodde hos) båt till västervik till Visfestivalen :) Köpte mej ett par solglasögon och en fotlänk =) hihi. sen vidare till en ö som heter tettö där det var trubbadur, pappa glad och lite rund om foten bjöd upp mig till en dans :) gullig är han:)<3, sen hem till stefan, sov gott den natten :).
Söndag det var dåligt väder  hela dagen, usch fy och blä! men senare på kvällen blev det en liten kvällstur, riktigt fint ! :D
Måndag Danne (andreas storebror) klarade sitt körkort! grattis till han :D Vi gick upp skapligt, fint väder, Äntligen:D Åkte ut till en Ö och log där hela dagen, underbart ! :D kvällen slutade med grillat och gott sällskap! :D
Tisdag Upp skapligt då med, iväg till en annan ö, käkade glass och bara tog det lugnt i solen:D Härlig båt tur:D<3, sen hem och käkade, sen blev det att bära av hemåt..
Nu är man hemma, vad säger man, borta bra men hemma bäst? hehe ;D. Underbara dagar med underbara människor! :D.

Men nu ska jag ta en dusch sen soova :D. hade bäst!
Puss