upp med tuppen :)

hej hopp :)

va uppe med tuppen, eller typ, vid 11 haha :) då kom lotta och nina och hämtade mig så åkte vi t stallet:) , va nära på att åka av idag, men det gick bra! sen hade jag hjärtattack resten av dagen.. mohaha!

Nu sitter jag här nyduschad! blir åka t normlösa t älskling i kväll<3 miis <3 Skulle ha jobbat i morgon, men nej nej det slipper jag! tackar för det, då kan jag vila upp mig till måndag :) och göra dom sista uppgifterna som måste göras i skolan! skönt att kunna fokusera på skolan nu när det är så lite kvar! :)

Men men , skriver kanske mer i kväll :)

hade bra så länge! :)

tjing

Ni är så jävla bra <3

skit rolig kväll igår:)

hej hopp :)

hade skit kul igår med mina älsklingar <3, dansade och hade oss, lina åkte hem innan oss hon tålde inte champagne(stavning) haha, Natta och jag stannade, men inte så länge, äckliga människor stötte på oss så vi åkte hem. jag va hemma vid 3 , sov ca 3 timmar i natt, sen va det bara att ta sig upp t skolan idag, bakis som ett as! men det funkade! jag var tvungen att gå vid tolv, men lina och nina var kvar och gjorde kvar det sista, så vi är lediga i morgon! TACK FÖR DET ! bäst är ni !! <3

Kom nyligen hem , va på bio med mamma och pappa <3 och innan det åt vi ute <3 mys! vi såg this is it , med Michael Jacksson ! den var bra! :)

nu sitter jag och tar emot bilder av lina från igår.. hmm minns väl hälften av bilderna , haha men jag hade sjukt roligt! helgen blir lugn, måste vila mig så jag är helt bra till måndag då jag ska ta vaccin emot svininfluensa , som min farbror ligger i just nu :( stackar, krya på dej <3:)

Men men , nu ska jag ta emot sista bilderna sen ska jag nog gå och lägga mig! :)

hade bäst

tjiing

haha sissodär lagom runt om foten^^ haha bjuder på den, för jag hade sjukt kul <3:)

Bäst!

Du klarade det pappa, du är så jävla bäst! <3



:)

Äntligen hemma från skolan, :) ska snart ner till lina och ha "pluggkväll" med henne och natta :)<3 blir nog lättare och roligare att p´lugga om man är fler:) speciellt med dom två:P haha :)

Pratade med älskling nyss, och dom fick huset dom ville flytta till, eller aa fick och fick men ni fattar:) det ligger vid mjölby och verkar jätte fint! :) kul för er! :)

Och krya på dej svärmor och pappa <3:) båda har feber och grejer,och pappa va så söt förut, han ringde och frågade om jag kom hem idag, för det var ensamt, tyvärr pappa så gör jag inte det <3

men nu ska jag prata lite med lotta innan jag springer ner till lina:)

Dagens hiss: när tillochmed pappa saknar mig och ringer och vill ha mig hemma! <3

Dagens diss: att få ändra planer på lovet hela tiden för nu ska jag vara i skolan ons-fre yeey..inte.
hade bäst

tjiing


ledig :)

hej hopp :)

ledig i dag, guud så skönt! :) sov till halv 3 haha .
sen kom älskling hit efter han vart i skolan, och det var oerhört skönt att få ligga kvar fast han gick till skolan moahhahah ;)

har försökt mej på samhällsuppgiften, men gav upp ganska så snabbt. haha!
nu har jag precis duschat och väntar på att greys anatomy ska börja!:)

I morgon äre skola igen, men inte så jobbigt, har engelska b från 8-12 sen köksplanering:)
sen slutar jag, ska sova i mjölby till lördag:)

nej nu ska jag ta en snus och kolla på tv eller ngt :)

hade bäst

tjing:)

Dagens hiss: att vara ledig i mitten på en vecka, det är bland det bästa som finns, haha!

Dagens diss: Att ha ett missat samtal från skyddat nummer när man vaknar, hallå?! det går ju inte ringa upp? och inte ringer dom igen. hmm

 


hemma igen :)

hej hopp igen :)

Nu är jag tillbaka hos lotta :) , hon tatuerade in sin häst, en tinker den vart jätte fin! och förstår att hon är nöjd! Jag skippade att fylla i min, haha, tar det nog på lördag när vi ska tillbaka dit :) lotta vart sugen på mer hon skulle göra så :) och jag får juh övningsköra så :) hahaha.. dt gick faktist bra . hahh


nej nu ska jag prata klart med lina och krypa ner i sängen och försöka sova :)

hade bäst

Tjiing

tack för att du finns, du är bäst <3

jahoojajaa /två år sen :'(

hej hopp ! :)

inlägget innan skulle vara publicerat igår tror jag, men det fastnade i utkast, haha men men :)

nu sitter jag här, har städat rummet och gjort klart ett arbete! känner mig jätte duktig ! (Y)

Satt här nyss när jag startade datorn och väntade på att internet skulle starta, vart sådär lite smått irriterad då inget hände, men efter ett tag så kom jag på att jag inte hade satt i internet kabeln i datorn?! haha BLOND tänker ni, speciellt min lilla vän Lina kan jag tänka mig tänkte så, men jag är så duktig så jag löste det, så att jag skriva blogg! :) hahaha

men men

Idag är det 2 hela fucking 2 år sen min underbara älskade vän, farfar <3 lämnade oss ! :'( jag vill att du kommer tillbaka! fan ! har tänt ljus och grejer <3 trodde inte man kunde sakna ngn så här jävla mkt, men det kan man visst.

Saknad&Älskad med ALDRIG glömd <3

blää.

hej hopp ! :)

Guud va trött jag börjar bli på att vara hemma, det är sååå tråkigt! saknar mina underbara så grymt mkt! :( <3
men lina sa att hon inte ville se mig i skolan i morgon , haha <3, inte fören jag blivit helt frisk, och det kanske hon har rätt i, annars kommer jag säkert bara bli mer sjuk , och det orkar jag inte!

men om någon har något förslag på vad man kan göra när man bara ligger hemma så här så Tell me! har sett alla program på tv, har sovit så jag skulle kunna va uppe i 4 dygn , ändå känner jag mig trött.. jag saknar mina underbara, jag saknar min andreas :( men usch, nu ska jag försöka sova vidare, eller kolla på film , ta itu med ett religions arbete med, när jag får ork för det! haha

hade bäst

tjiing


miss you honeypie! <3

kryssning! :D

hej hopp ! :)

kryssningen igår va verkligen skit kul !! :)
men kameran glömdes bort när vi gick in i dimman, men dansade hela natten och hade skit kul !(Y) :)

nu har jag och pappa precis sett på matchen, och sverige förlorade! :( 2  bortdömda mål och Danmark gjorde ett skit mål. skit också !!

men men nu ska jag nog gå och lägga mig haha är helt slut från igår.

men hade bäst

tjiiing

lååång dag i skolan/GRATTIS MAMMA ! <3

hej hopp !

kom precis hem från skolan?! och kl är 23:05 , ?! hahaha, vi hade kvälls öppet i restaurangen så det har varit full fart från 8 i morse tills nyss, snacka om att jag är helt slut i kroppen! det var alla! haha alla ville bara hem och alla härjade på alla för att det skulle gå fortare... haha ! ;)

Men nu ör jag öntligen hemma efter 15 timmar i skolan ! ska snart gå och lägga mig för i morgon bär det av på Kryssning! :D:D kommer nog bli kanon kul ! :)

Och IDAG fyller min underbara Mamma 50 år <3 GRATTIS MAMMA, du är bäst <3!

hade bäst

tjiing
<3<3