take a risk, make a change and breakaway

jahaja uppdateringen är ju sämst som vanligt. men har haft fullt upp. i söndags åkte vi in till stan, köpte massa roligt på Ikea, sen spenderade vi hela dagen/kvällen med att flytta och montera möbler. gick kanon, förutom att jag blev osams med stolarna jag skulle sätta ihop. men vi blev sams, och det blev jätte bra! nu sitter jag här sjuk i vanlig ordning. orkar inte vara sjuk mer, inte så här ofta! vilar upp mig i veckan och kör jobb på nyår (Y). men nu ska jag ta mig till sängen igen. vi säger så, så länge.

Sambos!

jaahaaajaa. inte skrivit på länge, som vanligt. men har jobbat mkt! Men som ni ser på rubriken, så kommer Andreas och jag flytta ihop nu! ooh jag är så lycklig. detta kommer bli riktigt bra! =) Vi har gått igenom mkt , väldigt mkt tillsammans. glada stunder.. och mindre glada stunder. om 1 månad är det 6 hela år sen jag var med denna underbara människa första ggn, och jag har älskat honom sen dess.. som sagt så har vi inte alltid haft det så här bra. men jag orkar inte fastna i det som varit dåligt. utan jag vill se framåt och det bra som kommer att komma.. man kan inte fastna i det dåliga som hänt, då blir det att man tar ett steg fram och två tillbaka.. det vill vi inte, utan vi tar ett jätte stort steg frammåt(enligt mig). Livet är ingen dans på rosor. så är det bara. vi har båda gjort fel, men vi har tagit oss förbi det. för tillsammans är vi så jävla starka (om man får säga så?!) hihi. och jag har flera underbara vänner som sagt " det kommer att ordna sig, det ska vara ni" jag satt och rensade lite förut, hittade ett brev från Andreas som han skrev till mig 2007.. där han skrev att han längtade tills vi kunde flytta hemifrån och flytta ihop. och nu händer det.. 3 år senare. helt sjukt! När jag träffade denna underbara människa för snart 6 år sen, trodde jag aldrig att vi skulle stå där vi gör idag. men jag är så himla glad att vi kommit hit! Han har alltid stöttat mig. Speciellt när min underbara älskade Farfar gick bort. det går inte värdesätta hur underbar han var emot mig då. nu blev detta inlägg väääldigt långt! hihu. men aa som sagt. Vi blir nu Sambos! <3

jobbjobbjobb..

ahaajaa.. jobbar och jobbar och är sjuk och jobbar ungefär! så har min vecka sett ut! finaste älskling va här en dag, lagade mat och gjorde sen varm choklad till mig ! satt fint i halsen! finaste*. Jävla hals och hosta som inte vill ge sig, blir galen.. men bara att jobba på .. hyran betalas juh inte av sig själv.. men denna månad vet jag inte riktigt hur jag ska få ihop det. men det löser sig säkert! dags att sova... köra dubbla jobb i morgon.. -.- det är inte så kul längre.. men men. peeengar! behövde skriva lite, kände jag! men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova! vi säger så, så länge! <3

Testar lite :)

Sitter med Andreas nya leksak, en iPad... Jätte roligt, så va tvungen att testa blogga ^^, och det verkar funka :) ska gå och lägga mig nu, börjar bli sjuk och ska jobba hela veckan så har verkligen inte tid just nu att bli sjuk! Men men sängen vare! Fast först pensionärjävlar! :) Vi säger så, så länge!

underbara älskade! <3

Helgen var helt underbar!

eller fredagen var väl inte så jätte rolig.. bestod av jobb mellan 13.00 och 02.30.. det var ingen höjdare, men det sitter fint på kontot sen !

I lördags därimot, tog ledigt från ena jobbet så jobbade bara ett jobb.. sen åkte jag och finaste Andreas in till linköping , käkade på restaurang, hälsade på farmor, hon blev såå himla glad! gick på Bio. The tree next days. Kanon film, åkte hem till mig, tog några öl och tog en underbar kvälls/natt promenad! Helt obeskrivligt underbart! är så himla lycklig just nu ! :D .

nu sitter jag dock ensam i min lägenhet.. kl är ööhm.. 03:44... bra.. fast jag är ledig i morgon. :) , sen kör vi på resten av veckan till söndag! julbord heeela veckan ! kommer äta pizza på julafton är så trött på julmat! eller att laga den i allafall ! haha.

men ska väl dra mig emot sängen nu, känns som det börjar bli dax för det! ville bara berätta lite om min helg och skriva av mig lite ! :)

vi säger så , så länge!

slänger in en bild ifrån våran kvälls/nattpromenad!

Underbara älskade människa <3. du gör mig hel <3